The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45447
7,5 2 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

klau camille

ocenił(a) serial na 10

myslicie ze tych dwoje ma sie ku sobie? ze cos miedzy nimi bedzie? nie ogladalam pamietnikow a the originals zaczelam ogladac od ktoregos odcinka. zastanawia mnie dlaczego klaus jest taki "mily" dla niej? w koncu ona miala zamiar go zabic a on i tak jej nie zabil, co jest raczej sprzeczne z jego natura

ocenił(a) serial na 7
aniatys

Gdybyś oglądała pamiętniki to wiedziałabyś, że Klaus potrafi być "miły" jeśli mu na kimś zależy ;) W pamiętnikach pokazał inne oblicze przy Caroline, która stała się jego miłością. Myślę, że Camille to kobieta w jego typie, podobna do Caroline i z wyglądu i jeśli chodzi o życiowe wartości. Bo co ciekawe, Klaus mimo swojej natury, najwidoczniej ceni w kobietach dobro, delikatność. I Caroline i Camille posiadają te cechy. Są też szczere w wyrażaniu tego co myślą i czują, walczą o rodzinę i przyjaciół, potrafią być charakterne. Moim zdaniem ma słabość do jednej i drugiej. Gdybyś zobaczyła na ile pozwalała sobie Caro w stosunku do Klausa, jak potrafiła go traktować, wtedy dopiero być się zdziwiła, że jej nie zabił ;)

ocenił(a) serial na 9
patttka11

nie rozumiem dlaczego tyle osób widzi Camille i Klausa jako parę, nie było nawet między nimi wątku miłosnego, po prostu są dla siebie mili. dla mnie nie istnieje coś takiego jak klamille

ocenił(a) serial na 8
sylwiaguns

Dla mnie również, nie shippuje im i nie pasują do siebie moim zdaniem.:)