myslicie ze tych dwoje ma sie ku sobie? ze cos miedzy nimi bedzie? nie ogladalam pamietnikow a the originals zaczelam ogladac od ktoregos odcinka. zastanawia mnie dlaczego klaus jest taki "mily" dla niej? w koncu ona miala zamiar go zabic a on i tak jej nie zabil, co jest raczej sprzeczne z jego natura
Gdybyś oglądała pamiętniki to wiedziałabyś, że Klaus potrafi być "miły" jeśli mu na kimś zależy ;) W pamiętnikach pokazał inne oblicze przy Caroline, która stała się jego miłością. Myślę, że Camille to kobieta w jego typie, podobna do Caroline i z wyglądu i jeśli chodzi o życiowe wartości. Bo co ciekawe, Klaus mimo swojej natury, najwidoczniej ceni w kobietach dobro, delikatność. I Caroline i Camille posiadają te cechy. Są też szczere w wyrażaniu tego co myślą i czują, walczą o rodzinę i przyjaciół, potrafią być charakterne. Moim zdaniem ma słabość do jednej i drugiej. Gdybyś zobaczyła na ile pozwalała sobie Caro w stosunku do Klausa, jak potrafiła go traktować, wtedy dopiero być się zdziwiła, że jej nie zabił ;)
nie rozumiem dlaczego tyle osób widzi Camille i Klausa jako parę, nie było nawet między nimi wątku miłosnego, po prostu są dla siebie mili. dla mnie nie istnieje coś takiego jak klamille