PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727603}

The Seven Deadly Sins

Nanatsu no Taizai
2014 -
7,8 5,5 tys. ocen
7,8 10 1 5492
The Seven Deadly Sins
powrót do forum serialu The Seven Deadly Sins

Może to na razie wstępna ocena..ale ten sezon będzie przeciętny. Już drugi sezon, był gorszy od pierwszego. Oczywiście chodzi mi o animacje ,bo sama fabuła, jest na mandze.Więc dopiero w 4 sezonie będzie kupa pod tym względem. Ale 3 sezon, widać że robi słabe studio, i do tego, mają słabszy budżet :/ Ogląda to się naprawdę średnio.Jeszcze ta paskudna cenzura. Zmieniają trochę wydarzenia z mangi, zmieniają choreografię walk, oczywiście na gorsze. To będzie ciężki sezon do oglądania. Ale może się po połowie wyrobią.

ocenił(a) serial na 4
toyminator

Nie wiem za bardzo jak mają się wyrobić jak manga nie daje za dużo pola do popisu. Aktualnie mandze bym dał 3+/10, a jeśli pominąć wydarzenia, które były w pierwszym sezonie anime to nawet 2/10.

ocenił(a) serial na 7
toyminator

Nie znam mangi ale kurde mleko zamiast krwi co to ma być. Strumienie czerwonej krwi były wizytówką tego anime ehh odechciało mi się oglądać.

toyminator

Dobra,zostały 3 odcinki do końca sezonu...moje nadzieje okazały się złudne.Czym dalej, tym gorzej pod względem animacji.Okropny potworek. Są lepsze momenty, ale chyba akurat lepszy animator odpowiadał za te momenty ;D Pierwsza połowa była zła,druga połowa, prócz połowy jednego odcinka, to wygląda jak fanowski produkt.
Wszystko przez to,że studio Deen,które jest słabe, tego nie robi...bo ma za dużo projektów.Dało to robić studiu, które jest pod nimi...które też nie miało czasu XD Więc robią to totalnie amatorzy,bez budżetu i czasu. Czemu tak jest?Bo studia mają nową politykę,wydawać jak najwięcej anime, nieważne jak wyglądają...Najważniejszy projekt ma wyglądać, drugi ma być w miarę, a reszta może wyglądać jak koszmar...

toyminator

Właśnie nie widziałam o co chodzi z tą cenzurą, zaczęłam oglądać trzeci sezon i tu faktycznie zero krwi, jakieś czarne plamy zamiast wyrwanego serca np, myślałam, ze może znalazłam jakąś ocenzurowaną wersje, a jest tez normalna ale widzę po waszych komentarzach ze nie, ehh bez sensu pierwszy i drugi sezon oglądało się fajnie, film poboczny tez ładna kreska a tu zaczęło się kiepsko. Ciekawe czy będzie 4 sezon i jeśli tak jak to będzie wyglądać:O