PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=727603}

The Seven Deadly Sins

Nanatsu no Taizai
2014 -
7,8 5,5 tys. ocen
7,8 10 1 5501
The Seven Deadly Sins
powrót do forum serialu The Seven Deadly Sins

Zacząłem oglądać 3 sezon na Netflixie z polskim dubbingiem i dalej nie da sie słuchać Elizabeth, z nią jest chyba jeszcze gorzej niż w poprzednich sezonach. Meliodasa na ogół da się słuchać do póki nie dochodzi do poważniejszych momentów, wtedy aż mnie skręca a szególnie ta ''Mściwa kontra!'' z s03e01 1:20 . Dlatego będę oglądać z orginalnym dubbingiem

1
ArtaN96

Wiele rzeczy mnie irytuje w tym dubbingu ale tak to jest jak się tłumaczy i wzoruje na angielskiej wersji dubbingu.

ArtaN96

abstrahując od faktu że oglądasz cokolwiek w wersji polskiej dubbingowanej (trzeba mieć niemałe skłonności masochistyczne) to jeszcze oglądasz anime z dubbingiem? I dziwisz się że nie da się oglądać? Zmień audio na jedyną słuszną oryginalną japońską ścieżkę, napisy wedle uznania, zakładam że polskie i nie grzesz więcej. Namawiam do zmiany przyzwyczajeń, naprawdę ogląda się dużo lepiej. Mi się włączył wersja dubbingowana nie mam pojęcia dlaczego teraz przy premierze 3 sezonu, nie wytrzymałem pierwszego już dialogu. Dubbing w anime...to jest coś czego się po prostu... nie robi :(

waskimati

Dokładnie. To jakby dźgnąć się w rękę i narzekać, że boli :D

ArtaN96

Haha, ogląda z dubbingiem i jeszcze publicznie z tego powodu płacze.

Kto tu płacze? Ja tylko wyrażam swoją opinie co do właściwie tylko 1 odcinka bo resztę oglądałem z oryginalnym i napisami.

ArtaN96

To skąd masz porównanie, że jest jeszcze gorsza w 3 sezonie, skoro nie oglądałeś nigdy prędzej z dubbingiem, hę?

Po poprzednie oglądałem jak jeszcze na netflixie ich nie było ale rzuciłem okiem jak wygląda dubbing

ArtaN96

Chyba coś ci się pomyliło. Bo trzeciego sezonu jeszcze nie zdubbingowano. Pewnie miałeś na myśli sezon drugi.

Silverbolt

A wiesz może kiedy będzie dostępny na Netflixie ?

Jakub_Andrzejewski_2

Coś słyszałem o Październiku. Ale pewności nie mam. W każdym razie najpierw musi przejść przez Amerykę. Póki co jeśli ktoś chce to może się zadowolić wersją Japońską. Ta jednak jest obecnie dostępna z cenzurą. Czego ja nie znoszę. Dla tego wolę cierpliwie poczekać.