Zyje poza pl i widze takie codziennie, gdy widze wiec takie w serialach i filmach wogole mnie to nie szokuje, tak wyglada zycie przynajmniej w stolicach.
Tak? To ciekawe, bo ja żyję w Londynie 14 lat i nie widuję tego na co dzień! Określiłbym to raczej mianem, że się zdarza. Netflix to kolebka indoktrynacji i manipulacji socjotechnicznej! Oczywiście, że te proporcje to czysty absurd i celowe działanie.
Fajnie, tez zyje w Londynie, polowa znajomych to pary mieszane, czesc z nich to dzieci rowniez par mieszanych.
Wlasne obserwacje opieramy na swoich oswiadczeniach, wsrod moich znajomych i w miejscach jakie pracowalem to bylo i jest powszechne. Dlatego napisalem, ze tak wyglada zycie w stolicach metroloplli europy zachodniej. Nic szokujacego. Moze masz mniejsze grono znajomych i nie prowadzisz zycia towarzyskiego stad inne wrazenie. Paru lokalnych znajomych tez obejrzalo ten serial i kazdy z nich zwrocil uwage na ine kwestie niz to nad czym tu dywagujecie, niekt z tego od dawna nie robi zadnego halo.
Cóż... Mieszkam na Vauxhall a pracuję również w pierwszej strefie przy obsłudze imprez w najbardziej prestiżowych miejscach. Hotel Savoy i Intercontinental, Novikow i wiele innych restauracji i klubów z najwyższej półki.
Ja też nie. Pracuję w ochronie, tyle, że na poziomie, w obsłudze klienta. Moja opinia wynika z obserwacji klasy średniej+, oraz "elit".
Zastanawiałem się nad tym, zwłaszcza po przeczytaniu zachwytów i relacji z oglądania ciurkiem, "bez wychodzenia do toalety"... Określiłbym to w sposób następujący: To bardzo, ale to bardzo średni serial z wyjątkowo dobrze ogarniętą fabułą! Wszystko tam jest kiepskie i sztuczne, jednak każdy czeka z wypiekami na to, co będzie dalej.