PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=797238}
7,3 63 tys. ocen
7,3 10 1 62875
6,9 17 krytyków
The Umbrella Academy
powrót do forum serialu The Umbrella Academy

Z kazdym odcinkiem bylo coraz ciekawiej a od 7-go kasacja rady przez nr.5,na ladnie to sie rozkrecalo i konwersacje z ojcem itd ale final to juz jakis matrix,troche sie zagalopowali,zbyt to przekombinowali wedlug mnie,za duzo niedorzecznosci i na sile twistow.Vania ktora zarazila swoimi mocami chlopca,Lila,ktora wladala mocami calego rodzenstwa,naciagane mocno i nr.5 ktory cofa czas,no to wlasciwie od teraz cokolwiek zlego spotka naszych bohaterow to moze to cofnac,odkrecic,jak dla mnie za duzo przegiec...

ocenił(a) serial na 7
aronn

Lila to pewnie miała coś na wzór lustrzanego odbicia aniżeli mocy bo jak rozmawiała z kierowniczką to wyglądało jakby nie miała żadnej mocy tylko absorbowała cudzą a dała się odstrzelić bo bateria jej padła. 5ty poszerzył swoje umiejętności po prostu tak jak pijaczek :) Kontynuacja kolejnego sezonu może w końcu przestać bawić się konwencją czasu i dać nam światy równoległe albo ruszyć w stronę kosmosu i poznania kim naprawdę jest papa bo na pewno nie człowiekiem ;) Nie czytałem komiksu więc to moje bezsensowne domysły, które pewnie się nie sprawdzą i dostaniemy jakiegoś jednego potężnego złego. Gdzie dwie akademie będą współpracować oczywiście po sezonie kłótni. Być może tym złym bedzie papa? Może jego rasa opcji jest wiele byle to nie była znowu koncepcja czasem bo już to męczy. Przy czym pewnie znowu padnie magiczne słowo APOKALIPSA :D

ocenił(a) serial na 4
aronn

O! Też uważam, że ostatni odcinek wszystko zespół.