PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177624
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

5 sezon

ocenił(a) serial na 7

5 sezon niestety dopiero w październiku... cholera :)

użytkownik usunięty
Retexid

Niesamowite zaskoczenie. Poprzednie cztery sezony zaczynały się przecież w czerwcu.

ocenił(a) serial na 7

Dokładnie, a poza tym w czerwcu masz całe wakacje na spokojne oglądanie, a w październiku to praktycznie się szkoła zaczyna wieć
sobie nie pooglądam za bardzo :/

ocenił(a) serial na 7
Retexid

Ale chwile, jak dokładnie tak każdy sezon zaczynał się przecież w październiku.

ocenił(a) serial na 7

Błąd początki były od października.

użytkownik usunięty
rafib1975

To była ironia z mojej strony. Autor tematu równie dobrze mógł napisać, że woda jest mokra. Efekt byłby taki sam, jak stwierdzenie, że nowy sezon TWD jest w październiku. No przecież to wiedzą wszyscy.

Retexid

na 100 tysięcy diabłów. Co ja bede robił przez to pół roku ?!

ocenił(a) serial na 9
mejbirdus

Tyle miesięcy jak to wytrzymać ?

jarek1990

Myślałem nad samobójstwem, ale podobno można się zamrozić i odmrozić kiedy się tylko chce. Chyba tak zrobie

ocenił(a) serial na 10
mejbirdus

Spokojnie.Przecież wczoraj wyszedł nowy sezon Gry o tron.

FallenAngel121

Nie lubie Gry o Tron

ocenił(a) serial na 6
mejbirdus

Zagraj sobie w grę Walking Dead :) Mi się osobiście podoba :)

ocenił(a) serial na 7
gosia84_2

e tam, ta gra to kiszka totalna. A Gra o tron SSIE !!!

ocenił(a) serial na 6
Retexid

Dla Ciebie kiszka, a dla mnie odmiana od serialu.

ocenił(a) serial na 4
Retexid

Nigdy, ale to przenigdy nie pisz tego na forum GOT, bo tak cię pojadą, że zdrowy stamtąd nie wyjdziesz.

Badly

Ciiiiii

Retexid

Nie słuchaj Badly, spoko, idź tam i to napisz.
http://media.tumblr.com/42888605a8a3063512c7a8defc8e9195/tumblr_inline_mgpjheCGo 01r0c7zr.gif

emo_waitress

Lepiej na forum Avatara napisać, że Ojciec chrzestny lepszy i vice versa xD

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

Od dwóch dni mi nikt nie mi przychodzi na forum Tego Serialu Co Jest Najlepszy i nie pisze żadnych herezji że nie jest najlepszy. Nuda.

pegaz_filmweb

Ależ Pegazie, trzeba było tylko poprosić!
True Detective nie jest najlepszy.
I jak? Lepiej? :)

ocenił(a) serial na 4
emo_waitress

Ty się po prostu nie znasz. Nie potrafisz docenić Prawdziwej Sztuki, genialnego aktorstwa, wyśmienitego scenariusza, wspaniałego klimatu, Wy wszyscy nie potraficie.

Jeeeeeeeeeejku, dzięki!!!!

pegaz_filmweb

Służę :)

pegaz_filmweb

Aaaa o to chodzi. Ok ja też mogę: ja tego w ogóle nie oglądam, kto to w ogóle ogląda?? Chyba jakaś liceaza tylko...

Valdoraptor23

GIMBAZA
ju hed łon dżob Valdoraptor, łon dżob!

emo_waitress

To określenie jest zbyt mainstreamowe już, na różnych forach Fw nawet gimbaza wyzywa inną gimbazę od gimbazy xD

Valdoraptor23

Widzę tu logikę, okej kupuję to.
http://www.worldofmonopoly.com/fansite/images/money/monopoly_money_1.jpg

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

Tak, a co potem? Studiobaza.... nieeeee, więcej kreatywności... gimingi, albo lembaza.... połączenie dwóch najbardziej pogardzanych gatunków. Ziszczenie niedoskonałości; gimbus i leming w jedynym.

pegaz_filmweb

Gimboll: gimbaza + troll
Gimbolleming: trollujący gimbiczny leming

Następne po Liceazie to Restryktaza i Odwrotna Transkryptaza.

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

A może sięgnąć do klasyki? Troher - troilujący moher. I to najlepiej na forum GoT, bo Troher to jak nazwa z loł fantejzy.

pegaz_filmweb

Dobre. To jeszcze Trealler - trolluje na forach każdego filmu fantasy, że nierealny.

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

Gatunki zmutowane, żyjące w specyficznych niszach ekologicznych:

Trollobedbaza – mutacja trolli i gimbazy, żerująca na forach Braking bad
Gimoherocardsy – mutacja gimabazy i moherów żerująca na forach House of cards
Trollingotronsy – mutacja trolli i lemingów żerująca na forach GoT

pegaz_filmweb

Pański profesjonalizm i wiedza podpowiadają mi, że jest Pan profesorem trollologii.. Nie potrafię jednak odgadnąć, czy kończył Pan Trollvard czy Trollxford :D

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

Nie, uczelnie krajowe, nie gorsze. Pracę doktorską „Rozmnażanie trolli poprzez klonowanie profili” na Uniwersytecie Trollońskim w Krakowie. Rozprawa habilitacyjna była już cięższa „Troll czy Gimbus? Różnice i podobieństwa w behawiorze gatunków” w Szkole Głównej Trollowej w Warszawie. Teraz przewodniczę Komisji ds. zapobiegania trollinogwi przy Radzie Ministrów, opracowujemy plan kampanii społecznej „Dokarmisz- przegrywasz”.

pegaz_filmweb

Wspomniana praca doktorska jest mi znana, trzeba przyznać, że iście frapująco opisał Pan procesy myślowe zachodzące w ośrodku nerwowym trolli przy generowaniu nowych nazw podczas klonowania profili. Inicjatywa w.w. kampanii jest zacna, społeczeństwo musi być uświadomione odnośnie istoty problemu. Dokarmiany troll często mości sobie legowisko w danym zakątku internetów po czym pączkuje na multikonta.
Zamieściłbym jeszcze w programie kampanii klucz identyfikacyjny dla początkujących i kilka porad jak zwalczyć w sobie chęć dokarmienia przez prośby o "rzeczowe i merytoryczne argumenty".

Valdoraptor23

Jakże bym chciała cofnąć czas i nazwać się Gimboll Troher zamiast e-kelnerka...

ocenił(a) serial na 4
Valdoraptor23

Dobra, dobra dzięki, emo mam już codzienną dawkę polemiki z Niewiernymi. Mogę już spokojnie iść i łamać swoje postanowienia noworoczne. W marcu je podjąłem, takim oryginał. Pierwsze nie jeść kolacji i odchudzać się, drugie obrazić się na Fox i nie kończyć 4 sezonu The Żywe Trupy.
Genialnie, śledź o oleju i bułki!.... skąd ja wiedziałem on trafi w ciężarówkę... Michone syna miała? Aa tak śnił jej się.... śledź w oleju jest niepraktyczny, olej cieknie na klawiaturę..

pegaz_filmweb

I słusznie czynisz, marzec to najlepszy moment na rozpoczynanie roku pełną parą. Akurat przechodzi poświąteczna chandra związana z obcowaniem z rodziną krytykującą twoje wybory życiowe, akurat mija depresja noworoczna i melancholia związana z kolejnym rokiem w metryce, a niektórzy akurat właśnie trzeźwieją po karnawale.
Ja na ten przykład w marcu kupuję kalendarz.

ocenił(a) serial na 4
emo_waitress

Co więcej, podejmując noworoczne postanowienia końcem marca, a łamiąc je rychło potem, na początku kwietnia, mogę – zgodnie z prawdą zresztą z prawdą – wszem i wobec głosić, że ze swoimi noworocznymi postanowieniami wytrzymałem konsekwentnie aż do kwietnia.

pegaz_filmweb

I wzbudzić powszechny podziw wśród znajomych ćwiczących i stosujących dietę do 14 stycznia, bo akurat w dwa tygodnie wypala się słoma pod zapałem.
Ha! Mało tego! Zawsze możesz delikatnie ściemnić, że trwasz w postanowieniach noworocznych, tylko te Święta, wicie, rozumicie, przecież nie możesz odmówić mazurka i szynki, to niegrzeczne! A potem jest łikend majowy i oficjalne otwarcie sezonu grillowego, na którym muuusisz być (z grzeczności oczywiście) i proszę, okazuje się że oficjalnie podciągasz pod połowę maja :)
A wtedy to już wszyscy milkną z szacunkiem w twojej hardkorowej obecności :D

emo_waitress

Masz na myśli GoT?

Valdoraptor23

Mam na myśli, że bym coś zjadła. Ale okej, GoT też mogę mieć na myśli. A mam mieć? :D

emo_waitress

Kurcze, pytanie miało być do pegaza, głupi telefon xD

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

Złośliwe bogię >:}

gosia84_2

W gre zagram napewno, bo gry lubie :D ale czas trzeba mieć, więc nie wiem kiedy. A gre o tron chciałem oglądać, ale pierwszy odcinek wyłączyłem po 30 minutach i już nigdy do niej nie wróciłem

ocenił(a) serial na 6
mejbirdus

Dokładnie ja tak samo. Ludzie ciągle o "grze o tron" mówią, chwalą, mi jakoś do gustu nie przypadła. Pierwszy odcinek widziałam, ale jakoś mnie nie zachęcił do drugiego.

mejbirdus

Ja obejrzałam do odcinka, w którym SPOILER GRY O TRON obcinają głowę Boromirowi. Obraziłam się i nie oglądam dalej.

To tak jakby odcięli głowę Rickowi.

euzebia

Niemożliwe! Bohater grany przez SPOILER GRY O TRON Seana Beana zginął? Rzecz niesłychana! :D

Valdoraptor23

No właśnie niemożliwe! :D
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/369/964/c5f.jpg

Valdoraptor23

Nie wiedziałam o jego przypadłości do tegoż odcinka! Może ma to uwzględnione w każdym kontrakcie? :D

euzebia

Świetny dziś widziałem nowy Honest trailer właśnie GoT :D Ale zawiera spoilery z sezonów 1-3.