PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177788
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Andrea

ocenił(a) serial na 10

Komu brakuje tej postaci? Mi szczerze bardzo :D

ocenił(a) serial na 9
davdog00

Ja jej nie lubiłem , dobrze że tak skończyła ponieważ została zakażona zgnilizną mózgu przez kutange gubernatora.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
davdog00

Bardzo fajna postać, dobrze że w komiksie nie zginęła za czasów gubernatora :)

ocenił(a) serial na 6
davdog00

w komiksie ideał, jedna z moich ulubionych postaci, w serialu głupią bździągwa :O

boooyas

Dlaczego tak sądzisz?

ocenił(a) serial na 6
Evangarden

rewelacyjny snajper, wola i instynkt przetrwania (we don't die) high level. z początku była mi obojętna, ale wraz z rozwojem wydarzeń, zejście z Rickiem, wspomniana sytuacja na wieży, stała się jedną z moich ulubionych postaci. w grupie od samego początku, charakter, ładna buźka :D a jej snajperskie umiejętności uratowały grupę niejednokrotnie. Dla mnie jedna z najlepszych kobiecych postaci. Teraz Lydia skradła moje serce :D

boooyas

Toć w serialu Andrea również świetnie strzela, tylko po prostu nie zdążyła "poznać się" z karabinem snajperskim. AMC nadało jej przynajmniej jakąś rolę, czyniąc z niej pomost pomiędzy więzieniem a Woodbury i pokazując jej wewnętrzne dylematy; w komiksie do śmierci Dale'a była tylko wypełniaczem przestrzeni - w dodatku opryskliwym, wiecznie naburmuszonym i ślepo podążającym za Dalem. Zresztą nawet po jego śmierci jej właściwie jedyną rolą było pocieszanie użalającego się nad sobą Ricka.

Serio, nie wiem, czemu ta sama postać, która w serialu jest nawet nieco bardziej sympatyczna, jest jednocześnie powszechnie znienawidzona w serialu i uwielbiana w komiksie.

ocenił(a) serial na 6
Evangarden

okładka #141 kozak fest co ;d

boooyas

Odgrzewany kotlet się zapowiada.

ocenił(a) serial na 6
davdog00

wut? dobrze, że zdechła. Była strasznie irytująca z tym swoim maślanym wzrokiem, głupia baba.
A to jak zginęła.... śmierć całkiem w jej stylu.

ocenił(a) serial na 9
davdog00

Jej śmierć to najlepsza scena z jej udziałem.

ocenił(a) serial na 10
davdog00

Komiksu nie czytałam więc się nie wypowiadam, ale w serialu jakoś za nią nie tęsknie. Nie podobała mi się jej postać