PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177059
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Beth (Emilly Kinney) - wiek

użytkownik usunięty

To niewiarygodne, ale ta stylizowana na 14-15 letnią Beth aktorka ukończyła w 2006 roku STUDIA.
Na logikę ma teraz pewnie 28-30 lat !!!!! Według tego co wyczytałem na jednym forum to 27. Dla
mnie to jest szokujące. Ona wygląda 15 lat młodziej! :O

Nawet jeśli faktycznie ma tyle lat ile podałeś to co w tym dziwnego ?
Troche stylizacji i wygląda na młodą dziewczyne . Zresztą mało to kobiet o dziewczęcej urodzie :) ?

ocenił(a) serial na 4

Powiem tak. Informacja o tym, iż rzekomo Kinney skończyła studia pochodzi z najmniej wiarygodnego źródła jakim jest Wikipedia więc nie sugerowałbym się tym zbytnio. Najlepiej podchodzić do tego z rezerwą? 27 lat? Nie zapędzajmy się zbytnio. Przyrównaj ją z aktorką Lauren Cohan (30 lat). Widać znaczną różnię, nieprawdaż? O ile mnie pamięć nie myli to w jednym z wywiadów Emilly zapytana o wiek odparła "over 18". Chyba słowa aktorki są pewniejsze?

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

''over 18'', czyli równie dobrze może mieć 50 lat ;p

ocenił(a) serial na 4
BeeBee61

No już tak nie wyolbrzymiajmy. Jak dla mnie to ona zamyka się w przedziale 18-22 (granica maksymalna). Aktor partnerujący jej na planie (grał Jimmiego) miał 22 lata. Nie wydaje mi się, aby zatrudniali starszą od niego.

ocenił(a) serial na 5
tomb2525

Wiesz, nie napisałam tego poważnie. To była tylko żartobliwa uwaga na Twój cytat, który tak naprawdę niczego nie wyjaśniał.

Ja bym się nie zdziwiła, gdyby się okazało, że ma te 27 lat. To drobna blondyczeka, jeszcze przez wiele lat nie będzie wyglądała na swój wiek. I nie rozumiem dlaczego uważasz, że nie mogli wybrać aktorki starszej od jej ekranowego ''partnera''. Jeśli wizualnie pasuje, to czemu nie?

ocenił(a) serial na 4
BeeBee61

Wiem, że to było w tonie żartobliwym :D Aczkolwiek jak powszechnie wiadomo, nie lubię pozostawiać po sobie pustych frazesów.

Wracając do wieku, to udało mi się znaleźć kilka stron na których figuruje informacji, iż aktualnie Emilly ma lat 19 i zbliża się do 20. Informację o swoim prawdziwym wieku podała przy okazji wywiadów po jej wystąpieniu w musicalu, który miał miejsce dwa lata temu. W tedy właśnie podała 18.

A dlaczego uważam, że nie zatrudnili by aktorki starszej? A no z prostych powodów związanych z wyglądem, który na przestrzeni lat 20-27 ulega dużej zmianie. Weźmy chociażby pod lupę film Casanova z Lauren Cohan. Nie wiem czy oglądałaś. Ja osobiście widziałem. W tedy wyglądała nie lepiej niż Kinney. Taki młody odrostek co to ledwo 18 skończył (choć to określenie nie adekwatne zważywszy na jej wiek w tamtych latach). Taka ni to nastolatka, ni to osoba dorosła. Kiedy jednak zobaczyłem ją w TWD to dosłownie doznałem szoku. Kompletnie inna. Już nie słodka dziewczyna z sąsiedztwa, ale typowa dojrzała kobieta. Różnica przeogromna i wydaje mi się, że to samo będzie Emily. Nie wiem jakby mi wciskali i tak nie kupię tego, iż zbliża się do 30. Nie ma takiej opcji.

tomb2525

Lauren Cohan również występowała przez kilkanaście odcinków Supernatural. Tam też wyglądała już dojrzale.

ocenił(a) serial na 4
Ilyade

Tak tylko w tedy miała lat 27/28, a nie 20, a to jest znaczna różnica

tomb2525

To było odnośnie tego, jak zobaczyłeś ją w TWD. Powiedziałabym w sumie, że w SN wyglądała dojrzalej niż w TWD teraz.

ocenił(a) serial na 4
Ilyade

A czyli w ten deseń :) W takim bądź układzie sorry za niewyłapanie przekazu :D

ocenił(a) serial na 8

Wygląda na min. 20.

ocenił(a) serial na 1
bunttogrunt

Więcej niż 20, a mniej niż 80 więc wiadomo ile ma :)

W serialu musi być 15 latka. W końcu Carl też będzie chciał poruchać.

lord_eomer

Jak dopuszczą do romansu tego bachora z tą piękną młodą kobietą to chyba przestane to oglądać. Jak to bedzie wyglądało? Taki wypierdek który wygląda góra na 8 lat całuje się z taką kobietką? Nie no to jest tragedia.

ocenił(a) serial na 7
2Gether

Tragedia, ale pamiętaj, że Carl w trzecim sezonie jest hardcorem.

ocenił(a) serial na 6
2Gether

Wolę to niż jakieś romanse z Gubernatorem

użytkownik usunięty

Popieram. Jak o 15lat młodziej ;)