Poziom bezmyślności sięgnął szczytu
Nigdy nie grzeszył serial logicznoscia ze strony scenarzystow ale ostatni sezon to juz jazda na całego
Mój punkt który przekroczyli to umieszczenie opancerzonego samochodu na środku osady pozapalanie ognisk dudniąca muzyka i zero straży zero niczego weszli bo było otwarte a meggi słodko pierdziala w kołderkę
Serial obecnie dla totalnych bezmózgów którzy łyknęli by nawet nowe zmutowane zombi z kosmitami
Na jednym ze zdjęć widać strażników wiszących koło bramy. Związanych i zakneblowanych.
Nie widziałem - a jak ich związali przez tak wysokie mury? Sami ich wpuścili w nocy bez informowania ze przyszli wstawili wielki wóz i podpalili praktycznie cała osadę?
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15179143_1695685630745735_47922882 85892071441_n.jpg?oh=9a4939f23705c15b35e6eebb83733045&oe=58BF8164
Tutaj możesz zobaczyć.
Możemy tylko snuć domysły. Ale musieli mieć to zaplanowane, więc na pewno uwzględnili unieszkodliwienie ochrony. Może wtyka? Albo wywabili ich jakoś poza ogrodzenie i wtedy otworzyli bramę?
Przecież serial od pierwszego odcinka stanowił niewyszukaną rozrywkę. Serio potrzebowałeś 7 sezonów by się zorientować, że oglądasz prostą masówkę?
Nie pojmuję jak ktoś kto oczekuje logiki i uczty dla rozumu mógł to oglądać 7 lat xD
wiem że nie pojmujesz bo i z czytaniem masz problemy-nigdy nie oczekiwałem "uczty" ale są pewne granice debilizmu i bezmyślności dla każdego
nie można oczekiwać od seriali realizmu bo nie o to chodzi ale też nie mogą scenarzyści tak olewać oglądających
przynajmniej ja się na to nie godzę - dla mnie ten punkt w tym serialu to ta akcja w nocy
a i życzę powodzenia tej sexy latino żeby zmieściła do pistoletu ten nabój co ma jej wyprodukować grubas:)
Skoro dopiero po 7 latach prostego jak budowa cepa, nielogicznego serialu zraziła cię jego bezmyślność po scenach które wcale nie wyróżniały się pod tym względem od całości no to widocznie musiałeś widzieć w nim coś czym nigdy nie był. Prosty wniosek.
Scenarzyści robią to samo co zawsze - zapewniają niewyszukaną rozrywkę.
To rozstawaj się z Walking Dead czym prędzej, nie będę musiał przynajmniej czytać więcej twoich komentarzy :P.