Dałem tej produkcji 10 gwiazdek, zdaje sobie sprawę ze w tym serialu nie występuje super gra aktorska, masa efektów specjalnych a nawet dobra muzyka. Mimo to jest to jedyny serial który aż tak mnie wciągnął, są tam nudniejsze sceny ale mimo to zawsze je oglądam bo mocno przywiązałem się do głównych bohaterów. Poza The walking dead grałem we wszystkie gry oraz oglądam spin offa który moim zdaniem też trzyma poziom nie tak wysoki jak tutaj ale jest też całkiem niezły.
Przeczytaj sobie jeszcze 4 książki: Narodziny Gubernatora, Droga do Woodbury, Upadek Gubernatora cześć 1 i Upadek Gubernatora cześć 2:- serdecznie polecam :)
Ja też dałam 10 i mam tak samo jak ty, jest to jedyny serial do, którego się przywiązałam :) Nie jesteś sam :D
Podejrzewam, ze jezeli konstruujesz pytanie w taki sposob, to znasz na nie odpowiedz.
Biorac Filmwebowy system oceniania na powaznie, dla filmow do ktorych mamy slabosc zostalo wymyslone serduszko.
Widzisz wiele wad tej produkcji i dajesz dyche, mozesz? Mozesz!
"Na dyskotece" bawi sie garbata, bezzebna laska z jednym okiem, ktora, tak sie zlozylo, jest Twoja dziewczyna. Nagle podchodzi do Ciebie stary znajomy z ktorym nie widziales sie od kilku miesiecy i pyta
- Ile dalbys tej gasce w skali od 1 do 10?
Mozesz dac 10? Mozesz. Czy wyjdziesz przy tym na kretyna? Pewnie tak, ale co jest wazniejsze? Czyjas opinia, czy dobra energia, ktora wnosi do Twojego zycia relacja z tym wybrykiem natury?
Nie widze problemu w przyznawaniu 10tek takim slabym serialom, co innego w zmianie opinii pod wzgledem negatywnych komentarzy na temat Twojego poziomu intelektualnego.
Fajny komentarz :)
Tak jak mówiłeś, od jakiegoś czasu oceniam filmiki pod względem tego jak bardzo przypadły mi do gustu a nie tego jak świetnie jakiś aktor w nich zagrał. Walking Dead jest tego przykładem po tylu latach oglądania tego serialu po prostu mocno się przywiązałem i mocno się "podniecam" losami bohaterów wyczekując na każdy nowy odcinek. Serduszko nie załatwia sprawy z jednego prostego powodu, nie jest w stanie ocenić jak bardzo lubimy ten serial a skala 1-10 tak.