PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177339
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

W trailerze 5 sezonu TWD można usłyszeć Garetha mówiącego coś w stylu "Dołączycie do nas, razem ruszymy do Waszyngtonu i zdobędziemy lek" (nie pamiętam już dokładnie)...
Nie mogę sobie przypomnieć... Czy coś takiego miało miejsce w serialu? Jeżeli nie, to co to może oznaczać skoro on już nie żyje?

ocenił(a) serial na 7
Cathar

nie miało miejsca

Cathar

Pewnie mieli to w planach, ale zrezygnowali.

Cathar

Trailer miał sugerować, że to niby Gareth jest postacią która dołączy do grupy. Możliwe że nawet dograli tę kwestię specjalnie do trailera.

Przejrzałem go jeszcze raz i znalazłem scenę z jakąś białą furgonetką spadającą z mostu w Atlancie (2:23). Ciekawe co to.

Valdoraptor23

Teraz już wiemy, że to z pewnością element szpitalny :) Tylko kto jest w środku?

Po ponownym obejrzeniu trailera muszę pochwalić twórców za trololo widzów: sekwencje są tak zmontowane, że sugerują współpracę Gareth-Ricki. Te sceny z Garethem są o ile dobrze kojarzę jego wyrwanymi z kontekstu zdaniami wygłoszonymi do nieobecnej nogi Boba. Sprytne :)

Co tam jeszcze dojrzałam? SPOILERY
Wóz strażacki i obsługującego go Judżina, atak na remizę (pewnie Boysi grają, nie dziwie się, sama bym oblegała), dostrzegłam również scenkę, kiedy Rychu i Mich są znowu z Maggie i Glennem ubranymi jak wtedy, kiedy są z Abrahamem - czyli do zjednoczenia dojdzie?
No i oczywiście jest Karolcia z bronią jakiej nie powstydziłby się Arni, stojącą nocną porą z Darylem.
No i kto podjeżdża pod kościółek? A nie mój błąd, to ludzie chodzą z latarkami :D
Jest jeszcze jakaś tajemnicza zakrwawiona ręka z puszką w supermarkecie ale nie mogę jej przypisać do nikogo, bo nie kojarzę ubrania.

emo_waitress

Ta zakrwawiona ręka z puszką będzie w następnym odcinku. To chyba ręka Abrahama.

TrishManUtd

Możliwe - ta koszula mnie zmyliła.

emo_waitress

Szukałem jakichś ujęć Carol których jeszcze nie było, żeby wierzyć że przeżyje ale nie znalazłem...

Ale fakt z tym Garethem to udane trololo :)

Valdoraptor23

https://www.youtube.com/watch?v=j4GAs9TJVjM
2.03 To chyba raczej nie jest ta scena przed odjazdem Daryla i Carol? Czyżby to było po?

emo_waitress

Ja finkuję, że to scena jak w lesie czasło i Daryl poszedł sprawdzić, przed czołówką 5x02.

Valdoraptor23

Aaaaa, czyli jednak nic nie ma po >.>

emo_waitress

No właśnie T-T