PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 179 tys. ocen
7,8 10 1 178514
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Denerwuje mnie szczerze to że do teraz nie wyjaśnili jak wybuchła ta epidemia. Przecież od tak
nagle człowiek nie staje się zombie i nie zaraża innych, to moim zdaniem nie ma sensu. Tak poza
tym jest denerwuje mnie w całym serialu ilość niewyjaśnionych zdarzeń. Np. Pierwsza scena w
pierwszym odcinku, o co wgl chodzi? Poza tym jest wiele innych takich scen/wątków np. Gdzie
pojechał Gubernator? Skoro nie pojechał ani do więzienia, ani do miasteczka to gdzie? Z
ziomkami na grzyby, no troche to głupie z ich strony że takie rzeczy tak niedokładnie robią.

Tortuga033

Tak się kończy feminizowanie nazw zawodów :D
I tak nie przebije NAUKOWCZYNI

ocenił(a) serial na 4
emo_waitress

NAUKOWCZYNI od dziś wskakuje na pierwsze miejsce moich ulubionych wyrazów :D

w życiu bym na takie cudo nie wpadła :D

Deddlith

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/01/4ef5c5cfaf90f1a3e12696af878e29cb.j peg?1326619445

ocenił(a) serial na 6
emo_waitress

Bleh...cóż za obrzydliwy knur.

Tortuga033

Bo po uniwersytecie.
Twój Merle nie chodził do szkół i dlatego to Przystojny Knur.

ocenił(a) serial na 6
emo_waitress

Aaa no tak..najlepsze Knurki chowają się w lasach Georgii

http://comicbook.com/wp-content/uploads/2013/04/happy-birthday-michael-rooker.jp g

ocenił(a) serial na 10
emo_waitress

w takim razie co powiesz na PSYCHOLOSZKĘ? :D

Einshaew

4 posty wyżej masz jej zdjęcie wklejone przez mnie :)

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

W filmie czy komiksie?

ocenił(a) serial na 6
NexaT

Ale co ?

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

Był tutaj twój post o tym, że Andrea przy Michonne to cnotka, pytam czy w filmie czy komiksie. :P (nawet nie wiem gdzie się podział ten post)

ocenił(a) serial na 6
NexaT

Aaa, chodziło mi o komiksową Michonne ;]

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

A chodzi o jej przeszłość czy po tej epidemii dawała się obmacywać na prawo i lewo? :D

ocenił(a) serial na 6
NexaT

Po epidemii. Raczej to ona macała.

ocenił(a) serial na 7
Tortuga033

To ostro. :D W filmie wydaje się być zagubioną dziewczynką.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Andrea też była prawniczką ;) Nie chcę tez spoilerować ale w komiksie gdy grupa Ricka rusza do Waszyngtonu zabiera ze sobą Morgana czyli tego murzynka ^^

ocenił(a) serial na 8
anaaneta

to zajebiscie, uwielbiam Morgana!

ocenił(a) serial na 6
schaumoloczek

A propos Morgana, to nie rozumiem tych zachwytów nad tym typem i jakimś wielkim entuzjazmie związanym z tą postacią. W komiksie SPOJLER był zapychaczem i mięsem armatnim, nic ciekawego do historii nie wniósł KONIEC SPOJLERA, a w serialu również niczym specjalnym dupy nie urywa.

ocenił(a) serial na 10
Tortuga033

Prawniczką nie spodziewałabym się kurczę chyba zacznę czytać komiks

ocenił(a) serial na 10
schaumoloczek

z gubernatorem pewnie w 4sezononie znajdziesz odpowiedź^^

ocenił(a) serial na 10
schaumoloczek

mi nie podoba sie ten fakt skoro każdy człowiek ma to w sobie to czemu tej epidemi nie ma od początku świata??? I jeszcze jedno jakoś w pierwszych odcinkach była gadka że zombie nie moga biegać a mało razy za nimi spiepszali jeszcze w lasach np. jak goniły sophie.

ocenił(a) serial na 8
maniek7097

Każdy ma to w sobie od czasu wybuchu epidemii, podejrzewam że powietrze na świecie poprostu się zatruło tym czymś i każdy jest zarażony :) Co do zombie, było mówione że w nocy nabierają siły i umieją biegać :)

ocenił(a) serial na 10
maniek7097

bo ten wirus jest chorobą naszych czasów, to zupełnie tak, jak w czasach starożytnych Egipcjan nie było AIDS itd.

ocenił(a) serial na 10
maniek7097

gadka o zombiakach była w tym stylu że są wolne ale za to nigdy się nie męczą. W jednej z wyciętych scen Shane mówi to do Ricka "they keep going man! They keep going!"

ocenił(a) serial na 9
Einshaew

A ja mam takie pytanie, nie pamietam, zeby w serialu bylo cos mowione o tym, ze epidemia wybuchla tez na innych kontynentach. Wiadomo cos o tym?

ocenił(a) serial na 4
krzychu_garstka

Jenner mówił, że najdłużej broniła się bodajże Francja oraz Chiny lecz nie CDC z Atlanty nie miało z nimi kontaktu. Co za tym idzie można wywnioskować, iż epidemia dopadła cały glob.

ocenił(a) serial na 1
schaumoloczek

Jak wyjaśnić i to logicznie, coś co jest niemożliwe.
No nie da się.