PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Luty

ocenił(a) serial na 8

Dlaczego kolejny odcinek będzie dopiero w lutym? Co to ma być przerwa zimowa dla aktorów?

ocenił(a) serial na 5
Lestat_18

Był już taki wątek, Poszukaj, a będziesz wszystko wiedział :).

ocenił(a) serial na 4
Lestat_18

Boże...
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/Ostatni+ epizod+I+cz%C4%99%C5%9Bci+3+sezonu+po+nowym+roku,2072488
http://www.filmweb.pl/serial/Walking+Dead%2C+The-2010-547035/discussion/przerwa, 2076395

No i jest jeszcze kilka tematów o tym. Ile można?!

Lestat_18

Tak dokładnie przerwa zimowa. Z tego co wiem Rick wyjeżdża w Alpy na narty, a Andrea do Nepalu.

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

A Daryl na saniach z psim zaprzęgiem będzie polował na wiewiórki ;D.

Kassandra85

A Glenn zabiera Maggie do Korei by zapoznać ją ze swoimi rodzicami.

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

Hershel i Merle jadą na zlot "wyrabiaczy i konsumentów" bibmbru. Oby wrócili cali.

Kassandra85

Gubernator natomiast ma w Waszyngtonie dwumiesięczną psychoterapię.

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Hahahaha rozwaliłaś system.

ocenił(a) serial na 10
cryingslave

po walce z Michone można by rzec, że "przejrzał na oczy" i postanowił zostać pacyfistą :)

ocenił(a) serial na 9
Kassandra85

Oni prędzej będą starali się kupić nowe protezy :D

ocenił(a) serial na 7
Jakub33

Harshelowi pasowałaby proteza w stylu tej laski z ,,Planet terror" :D Zombie mogłby się schować.

ocenił(a) serial na 5
anita23_fw

Ja widzę Merle'a w takiej protezie. Rozpierducha stulecia ;D.

ocenił(a) serial na 9
anita23_fw

Widziałem film . Jeden Hershel i po zombie .
Merlowi taką jak miał Robocop . Lepszej fotki nie znalazłem
h ttp://ww w.ionlywatch18s.c om/wp-content/uploads/2 011/06/robocop3 c.png

ocenił(a) serial na 7
Jakub33

hahaha... Merle z taką protezą to byłoby coś:D
On i Hershel w takich protezach byliby nie do zatrzymania;)

ocenił(a) serial na 9
anita23_fw

Wpuścić ich do Atlanty na godzinę i miasto oczyszczone :D

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

To obawiam się że mogą nie wrócić.

cryingslave

Hahahaha ....zostałem rozwalony przez Twój komentarz :) pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 7
Lestat_18

Tyress wyjechał za granicę pracować przy zbiorze bawełny

ocenił(a) serial na 6
personboss

A Axel razem z Carol wyjechali na Jamajkę.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

A co z Beth, Judith i Carlem?

Kassandra85

hmmm no jako że Carl to syn Ricka zabrał się razem z nim w Alpy ano i dzidziuś też

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

To dorzucimy im jeszcze Beth do kompletu, Carl się ucieszy. Bo co z biedaczką. Przecież do Korei nie poleci, a z Hershelem i Merlem wiadomo, że nie pojedzie ;D.

Kassandra85

A tak już na serio to Rick przyjeżdża do Polski sam. Na miesiąc do Tortugi i na miesiąc do mnie. A Carla i Judith całkiem przypadkowo zostawi w samolocie...

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

To może i z Darylem się spotka, bo będę Go gościć u siebie.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Merle też się podobno do Ciebie wybiera, tak że radzę zgromadzić spory zapas gorzały...

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Mam sąsiada, który ma zawsze spore zapasy gorzały. Myślę, że się dogadają ;D. Tylko żeby budynek wytrzymał Jego wizytę, bo sąsiadom już współczuję.

Kassandra85

Wiesz Ricki potrzebuje odetchnąć od ziomów z planu i raczej nie będzie chciał się spotykać z Darylem. Wczoraj mi tak mówił jak gadałam z nim przez skype.

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

Nie ma problemu. Więcej czasu dla Nas będą mieli. Z resztą tak czy siak musimy mieć Merle'a na oku. Wiesz jaki On jest. A jak popije, to już w ogóle.

Kassandra85

No właśnie a jeszcze na zlocie pewnie pozna nowoczesne metody pędzenia bimbru i znając jego zapewne będzie chciał je wypróbować. O mamo wtedy to będzie..

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

No właśnie. Jeszcze Niech Hershela przytarga z sobą, to mogę zapomnieć o romantycznych uniesieniach z Darylem ;). Cieszcie się, że Rick nie ma takiego brata.

Kassandra85

No ale ma bachora który mu się pląta pod nogami ... oo zapomniałam w sumie to dwa..

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

Dzieci pójdą spać i będzie ok. Ewentualnie zostawi je z Beth. Carl będzie posłuszny jak Beth mu karze. A Merle'a przecież niczym nie uspokoisz jak bimbru zbraknie. Przecież bestia rozgromi cały blok. Jeszcze ta nożo-ręka.....brak słów.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

No jak go chłopaki z dzielni dopadną, to strach pomyśleć co Merle tam będzie u Ciebie wywijał. Lepiej go nie wypuszczaj z mieszkania.
Btw, taka rączka może się przydać, np. kanapki masłem posmaruje, konserwę otworzy itp.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

W sumie powinnam się domyśleć, że z jednym Dixonem dostaję drugiego w pakiecie od czasu do czasu. Trzeba będzie mu zajęcia szukać cały czas żeby Mu głupoty po głowie nie chodziły. Z tymi warzywami, to dobry pomysł. I jeszcze Hershel na dokładkę. Będą musieli spać razem.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

No Tomb raz tu już pisał, Daryl = Merle gratis ;]
Oni jak są razem to jest nieustająca libacja i darcie ryja, tak że lepiej ich trzymaj z dala od siebie i miej oko na Hershela, bo ani się obejrzysz to, dziadek urządzi sobie u ciebie bimbrownie, wiem coś o tym.

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Czyli jednym słowem zamiast miłych chwil z Darylem czeka mnie pilnowanie braci (w szczególności starszego) i pilnowanie mieszkania żeby nie stało się bimbrownią. Czyli Hershel już ma wprawę w tych sprawach?

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

"Tych" spraw, to Hershel już nie pamięta, ale jeśli chodzi o picie to chyba każdą substancję już na sobie przetestował.
Merle'a pilnuj, bo spuścisz go na chwilę z oka, to Ci narobi takiego gnoju w domu, że przez miesiąc będziesz musiała sprzątać i jeszcze Ci powynosi parę drobiazgów żeby mieć na gorzałę...

ocenił(a) serial na 5
Tortuga033

Hhahahha pewnie nie pamięta. Oby tak zostało.
Może dam jakieś ogłoszenie i jakaś spragniona kobieta Go sobie przygarnie na parę dni. Choć pewnie po paru godzinach by Go "zwróciła". Ja lepiej zacznę robić zapasy alkoholowe. Jak będzie zamroczony cały czas, to może nie będzie tak źle.

ocenił(a) serial na 6
Kassandra85

Aha tylko uważaj żeby Hershel nie przytachał z sobą swojego shotguna, bo wiesz zacznie się popisywać swoimi czitami na unlimited ammo i dopiero będzie..

Kassandra85

No u mnie jak był ostatnio poczęstowałam go piwkiem. Jak wypił jedno chciał następne w końcu mi się skończyły. To zaczął się awanturować i wymachiwać tym kikutem swoim. Awanturzył się konkretnie. Musiałam dzwonić po cops...

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

U nas ostatnio władował się do piwnicy i spał tam 2 dni, po czym zaczął drzeć do mnie japę że chcę piwo, a jak mu powiedziałam że nie jestem jego służąco to wziął sobie sam, tyle że przy okazji opróżnił całą lodówkę, urwał drzwi od kibla i zeżarł ulubione płatki Ricka, tak że ten jak to zobaczył to o mało nie wbił Merlowi w łeb tasaka...

Tortuga033

Dobrze, że Rick jest taki waleczny i go ustawił. Jego trzeba trzymać jak psa na smyczy bo inaczej zrobi rozpierduchę .Wiesz co taki stary cap a taki głupi no ja nie wiem..
U mnie jeszcze wypalił dziurę w dywanie jak zaliczył zgona..

ocenił(a) serial na 5
cryingslave

Hahhahahha. Daryl Go będzie próbował uspokajać, ale ten znając życie będzie prawił morały, że młodszy nie będzie Go uspokajać itp. i jeszcze gorzej się zrobi. Może do piwnicy jak Tortuga Go wpakuje. Ja już naprawdę nie wiem, co z tym starym capem zrobić.

Kassandra85

Tak, tak wrzuć go do piwnicy, tam zimno to prędzej otrzeźwieje.

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Lepiej nie, bo zamarznie i później będzie mieć dziada na sumieniu, a po co jej to, tym bardziej że pogrzeb to nie są tanie rzeczy...

Tortuga033

Racja przecież pogrzebowe zmalało.

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

Zawsze można go pogrzebać pod płotem..

Tortuga033

... czy też spalić..

ocenił(a) serial na 6
cryingslave

No, a jeszcze jak lekarstw nie zażyje to już w ogóle, taki z niego fighter że łohohoho...
Dziurę mówisz? Haha cały Merle. No on nigdy rozumem nie grzeszył, ledwo 3 klasę podstawówki skończył. Ja nie wiem jak Daryl z nim wytrzymuję na jednym kwadracie...i jeszcze na domiar złego podobno zaczyna rozpijać Tyreese'a. Jak się jego stara o tym dowie to będzie po nim.

Tortuga033

Tyreese jest nowy i chce się przypodobać pewnie. Ale z Merlem to i tak nie da sobie rady. Ten jak wpadnie w cug to i miesiąc chleje.