Temat może i niezbyt mądry, ale taki ogłupiający i niepoważny wątek myślę że też się przyda, tym bardziej że zdążały się tu już takie wygłupy ;]
Na wielu forach seriali czy filmów, jest taka zabawa, więc forum TWD nie będzie gorszę.
Myślę że raczej większość osób wie o co chodzi, ale gdyby ktoś jednak nie widział to zabawa polega na tym że każdy dopisuje od siebie jakieś zdania z których tworzy się zabawna historyjka.
Dwie zasady:
1) Można dopisać MAKSYMALNIE 2 ZDANIA (oczywiście mniej może być).
2) Można wprowadzać znane postacie z poza serialu, fikcyjne, bądź realne.
No to ja zacznę.
Rick przyglądał się stojącej za ogrodzeniem Michonne, po czym powiedział...
na to Carl to wyp....j do sklepu po cole inaczej nie wpuścimy Cię do więzienia brzydulo!!!
Po czym zapadła cisza. Nagle Michonne wspięła się po ogrodzeniu niczym Spiderman i...
poszedł sobie odciąć drugą nogę. Po drodze spotkał Maggie, która całowała się z Carol i...
Wywinął orła i złamał rękę w piętnastu miejscach. W tym samym momencie obok pojawił się Daryl, który...
wyrwał Michonne z ręki koszyk z mlekiem w proszku i wciągnął je nosem, po czym skwitował "dobry towar, gdzie taki sprzedają?", na co Michonne...
W Woodbury. Hershel powiedział Rickowi żeby spróbował tam zadzwonić z swojego magicznego telefonu, ale kiedy Rick zadzwonił...
Shane'a. Zaczęła opisywać jak ściąga bluzeczkę na co poirytowany Rick powiedział:
Otworzyć w więzieniu klub go-go. Jednak Rick ich nie mógł znaleźć więc wrócił na plac więzienny, gdzie...
wybaczył mu, bo Rick miał mu kupić Pegazusa na bazarze od Ruskich pod choinkę. Tym czasem Carl zaczął bawić się kataną Michonne i...
skarpetkę nie zmienianą od pół roku. Tym czasem Rick stwierdził że pójdzie do Woodbury razem z Darylem, Michonne i Oskarem na co Carol...
upiekła im ciasteczka w kształcie czaszek, lecz wciąż kręcący sie w pobliżu Carl rzucił sie na nią i...
usiadł w kącie i zaczął dłubać w nosie.
Tymczasem Daryl podjechał pod więzienie zdobytym..
nagie foty Beth.
Rick powiedział że Oskar nie może iść, bo dwóch czarnych w jednym teamie to za dużo, na co Oskar...
grania w bierki.
Rick więc zdecydował że Daryl jednak z nimi pójdzie i kiedy byli w drodze do Woodbury..
Postanowili wpaść do biedronki po browar, bo właśnie im się skończył. Kiedy mieli już wychodzić okazało się, że..