Temat może i niezbyt mądry, ale taki ogłupiający i niepoważny wątek myślę że też się przyda, tym bardziej że zdążały się tu już takie wygłupy ;]
Na wielu forach seriali czy filmów, jest taka zabawa, więc forum TWD nie będzie gorszę.
Myślę że raczej większość osób wie o co chodzi, ale gdyby ktoś jednak nie widział to zabawa polega na tym że każdy dopisuje od siebie jakieś zdania z których tworzy się zabawna historyjka.
Dwie zasady:
1) Można dopisać MAKSYMALNIE 2 ZDANIA (oczywiście mniej może być).
2) Można wprowadzać znane postacie z poza serialu, fikcyjne, bądź realne.
No to ja zacznę.
Rick przyglądał się stojącej za ogrodzeniem Michonne, po czym powiedział...
Napadła ich wiewiórka, która wczesniej ukradła Darylowi jego kuszę, lecz niespodziewanie i z nikąd pojawiła sie w lesie Patricia, która..
panował urządzić bibę w więzieniu z okazji otwarcia klubu go-go.
Tymczasem Rick, Daryl i Michonne w końcu dotarli do Woodbury gdzie...
a,że psycholog nie mógł poradzić sobie z jego historia,mówiąc ze wzruszeniemdo Gubernatora,, urzekła mnie Twoja historia Gubciu,, sczelił sobie w łeb...
jednak miał cela jak przysłowiowa baba z wesela i tylko się drasnął a kula trafiła psychologa prosto w dupsko ... Gubcio się spietrał i .........
że nie chcą skończyć jako części do telewizji Philipka, dlatego Andy zadzwoniła po...
powiedzieli: przestań błaznować i bierz się za gotowanie. W tym samym czasie Rick....
walnął sobie drugiego kupsztala, tylko teraz zdala od więzienia ze względu na zdrowie Daryla. W tym czasie Daryl..
Rozpoczął Cuban Pete ( gdyby ktoś nie wiedział - http://www.youtube.com/watch?v=GJej6kCgxVM) i wszyscy tanecznym krokiem ruszyli do więzienia gdzie Axel organizował bibę, a Hershel w tym czasie...
Hershel wcześniej testował swój bimber który upędził na imprezę i w rezultacie zamiast przerobić Beth biust, przerobił jej...
przypomniał sobie moment, w którym zabił oposa i załamał się psychicznie. Gubcio chciał go pocieszyć i....
zatańczył jezioro łabędzie robiąc przy tym striptiz, kiedy zobaczyła to Carol...
niestety wiewiórka nie chciała wspólpracować, i wydłubała Carol oko. Daryl ruszał jej na pomoc i wtedy....
Wydłubała Carol oko :D no nie mogę :):):)
Daryl zobaczył, przez oczodół, że Carol to tak na prawdę facet ....
po czym przypomniał sobie, że zostawił włączone żelasko. Olał Carol. Na pomoc ruszył Gubernator...
popalając trawkę.... tymczasem Rick stał w kolejce w ramach NFZ do chirurga ze swoimi genitaliami...
po dwóch tygodnich czekania powiedział ,, pier....e. dłużej nie czekam" i wrócił do Woodbury. Wtedy przeżył szok.....
Hahahahahaha to teraz rozwaliliście system z tym NFZ-em
bo okazało się że Gubernator zajął jego pokój i zagracił go doniczkami z konopiami indyjskimi i dodatkowo...
przywłaszczył sobie jego ulubiony kapelusz. Doszedł do wniosku, że już nie ma po co żyć. Rzucił się z okna....
ale okazało się że jest zamknięte. Rick poszedł więc do kuchni gdzie zobaczył...
że to nie była moda na sukces, tylko nagranie z ich pobytu na farmie Harshela. Wtedy do kuchni wszedł Daryl.....
wiec pobiegł do apteki. Po drodze spotkał mężczyzne, który tak mu się spodobał, że przywiózł go do więzienia i przyznał, że jest homo, a grupa...