PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177500
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

No trzeba przyznać, że Negan po mistrzowsku buduje współpracę wśród pracowników swojej korporacji :D Nagle wyłonił się nam zupełnie nieoczekiwany team leader, przewyższając Ricka pod każdym względem :) Ech, niedościgniony wzór egzekutywy... ;)

lukasbo

Prawdziwy samiec alfa chociaż socjopata wie jak podporządkować sobie ludzi.

ocenił(a) serial na 9
kuki7

oj tam socjopata od razu ;)

ocenił(a) serial na 9
lukasbo

To czasowe ... gubernator tez był górą kiedy uderzył z zaskoczenia...

ocenił(a) serial na 9
magik30

Gubernator nie miał nawet cienia tej charyzmy :D

lukasbo

Strasznie wkurzajaca
postac....Takie badassy.Aktor tez mnie wku@ia

ocenił(a) serial na 9
Justyna_0288

bo mnie to wszystko wku@ia panie doktorze ... ;)

lukasbo

wkurzaja mnie badassy, ktore chodza w modnych ciuszkach ,pieprza trzy po trzy i chca byc cool

Justyna_0288

Aktor moim zdaniem to porazka do tej roli .. rownie dobrze moglby to zagrac leonardo di capri albo grochowka wojskowa .. lepiej juz by bylo gdyby wystapil tylko w roli napisow...

ocenił(a) serial na 9
bogdan_xxx

Nie zgodzę się. Morgan gra Negana rewelacyjnie :) Gra postać odrażającą, a równocześnie posiadającą pewien magnetyzm i nawet...poczucie humoru.

użytkownik usunięty
Justyna_0288

Gościu zachowuje się jak dzieciak w szkole, który na siłę zgrywa twardziela, żeby zaimponować innym. W realu raczej średnie efekty to daje, ale w świecie jak widać TWD wszystko jest możliwe...

ocenił(a) serial na 8
lukasbo

chyba egzeku rwy ;P a moim zdaniem aktor sie spisał, gra jak prawdziwy psychol i ma dobrą mimikę, tylko oczywiscie oni wszyscy zbyt pięknie (mo0ze procz darylka) uczesani i ubrani jak na "takie czasy" Gość ma siłę perswazji...