Jak myślicie na podstawie komiksu w którym odcinku możemy się spodziewać Negana ?
Hmm szkoda że tak późno no bo co oni niby będą robili przez następne 10 odcinków
Jak Negan się pojawi to serial może się wreszcie rozkręci a tak to będą tylko piep rzyć
Jak to co? Realizować epizody od #67, gdy po raz pierwszy pojawia się Aaron do #100, gdy po raz pierwszy pojawia się Negan. To przecież kupa materiału, a najlepsza pod wieloma względami część komiksu dopiero się zaczyna.
Mam nadzieje że tego nie zepsują i że ta podróż do Aleksandrii nie będzie wyglądać jak podróż do Terminusa
I co wtedy? Będą tylko siedzieć w tej Aleksandrii czekając aż Negan ich zaatakuje?
Skądże. Historia będzie się toczyć swoim torem. Długo by mówić, tu masz krótkie streszczenia wszystkich zeszytów:
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Storyline_%28By_Issue%29
Mówiąc w skrócie, tam jest wszystko: i współtworzenie nowej społeczności, i konflikty wewnętrzne, i zombie u bram. Powoli zaczyna się mój ulubiony fragment komiksu, więc mam nadzieję, że AMC tego nie zawali.
7 sezon, nie wierze, że zdąża z Neganem w 6 sezonie ;) Możliwe, że na finał 6 sezonu