PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177339
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Negan

ocenił(a) serial na 7

Jak myślicie na podstawie komiksu w którym odcinku możemy się spodziewać Negana ?

penguin121

S6E7/8 według mnie

ocenił(a) serial na 7
Frost1998PL

Hmm szkoda że tak późno no bo co oni niby będą robili przez następne 10 odcinków
Jak Negan się pojawi to serial może się wreszcie rozkręci a tak to będą tylko piep rzyć

penguin121

Jak to co? Realizować epizody od #67, gdy po raz pierwszy pojawia się Aaron do #100, gdy po raz pierwszy pojawia się Negan. To przecież kupa materiału, a najlepsza pod wieloma względami część komiksu dopiero się zaczyna.

ocenił(a) serial na 7
Evangarden

Mam nadzieje że tego nie zepsują i że ta podróż do Aleksandrii nie będzie wyglądać jak podróż do Terminusa

penguin121

Zdziwię się, jeśli nie dotrą do niej już w następnym odcinku.

ocenił(a) serial na 7
Evangarden

I co wtedy? Będą tylko siedzieć w tej Aleksandrii czekając aż Negan ich zaatakuje?

penguin121

Skądże. Historia będzie się toczyć swoim torem. Długo by mówić, tu masz krótkie streszczenia wszystkich zeszytów:
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Storyline_%28By_Issue%29

ocenił(a) serial na 7
Evangarden

Hmm jeżeli będzie tak jak w komiksie to zapowiada się ciekawe kilka odcinków

penguin121

Mówiąc w skrócie, tam jest wszystko: i współtworzenie nowej społeczności, i konflikty wewnętrzne, i zombie u bram. Powoli zaczyna się mój ulubiony fragment komiksu, więc mam nadzieję, że AMC tego nie zawali.

ocenił(a) serial na 7
penguin121

7 sezon, nie wierze, że zdąża z Neganem w 6 sezonie ;) Możliwe, że na finał 6 sezonu

ocenił(a) serial na 7
ostatnisprawiedliwy_1771

Oby jak najszybciej

ocenił(a) serial na 10
ostatnisprawiedliwy_1771

Myślę, że jeszcze poczekamy. Obstawiam bliżej końcówki 6 sezonu.

użytkownik usunięty
Cheshire_Cat

Prędzej czy później się pojawi.