gdy Beth i Daryl taka na siebie krzyczeli po tym upojeniu alkoholowym, myślałem, że nagle się na siebie rzucą i będą uprawiali dziki seks. Też tak mieliście, czy tylko ja miałem takie schizy? :P
Bo ja jestę bogię od japkowego cydru, a nie lamerskiego wina, no ludzie co wy tacy jak z poprzedniego milenium!
Widzę żę przekonałaś mojego Ministreu od spraw logiczych, a to niedobrzę :)
Stosuję weto!!!
Po stronie Dinozarłów. A zazwyczaj po tej która mi najbardziej odpowiada, jak kardynau Valdorichelieu.
Bo się kojarzy z habeowym Rzymem - oba są co prawda zrobione w innej konwencji, ale opowiadają o starożytnym Rzymie w taki sam bezkompromisowy sposób.
Określenie habeowy nie wyjdzie mi z głowy. Już nigdy, przenigdy - wielkie dzięki emo.
Habeo papam: Kasa i Dym.
*fixed
i do tego sequel: Habeo papam: Wilk z Banco Vaticano :D
(zaraz mnie tu spalą za obrazę uczuć religijnych :O )
Omfg chciałam napisać coś w ten deseń ale se pomyślałam, że tu przecież nieletni są :D
Dlategom się ograniczyła do kapusty :D
*high5*
Mogę jedynie mieć nadzieję, że dzieciaczki "przewijające odcinki" nie skumają tego żartu :D
Ja liczę na to, że ach ta dzisiejsza młodzież nawet nie wie, co to Dzieci z Bullerbyn :D I skojarzą z Hunger Games, albo jakim azjatyckim horrorem :P
Tak tak droga młodzieży, Dzieci z Bullerbyn to zapomniany thriller Takashi Miike z 1996 roku.
w konwencji noir połączonej z mechami i elementami elementarza, coby was przy okazji wyedukować troszeczkę, głąby!... tzn. kochane dzieci!!
Z PUDDINGIEMMMMMMMMMM!!! To niewybaczalna wpadka Minister Velociraptoreu!! :)
SPOILER ALERT
Zabójcą jest Tom Kruz używający katany kupionej od Hattori Hanzo na odpuście w Koziej Wólce, a drugim dnem jest Kijejnu Riws spłacający kredyt na dom.
Ja dałam 2/10 za realistyczne przedstawienie Koziej Wólki wraz z przysiółkami i za pokazanie wacka Kijejnu.
Który jeździ po popeegierowskich wsiach mówiąc na zebraniach mieszkańców że łyżka nie istnieje na co słyszy żal i lametn gawiedzi "panie!! tutej to NIC nie istnieje!!!!!!"
A tak naprawdę we wszystkim maczała swe paluchy Pipi Lampszrud...tfu! I tak starsze pokolenie wie, o kogo chodzi:) która działa na spółkę razem z Nemeczkiem, który powstał z grobu!!!
Dżizas. Powinniście oboje wpaść do nas na seans bo Wasze poczucie humoru się kwalifikuje jak najbardziej :D
Hahaha, bynajmniej nie spirytystyczny xD
Mowa o wspólnym oglądaniu filmów z dzieleniem się wrażeniami na bieżąco na Fw. Większość filmów które oglądamy to kino klasy Z ale mamy już na koncie kilka lepszych produkcji.
Najbliższe spotkanie:
http://www.filmweb.pl/film/Frankenfish-2004-108407/discussion/Fanklub+kina+klasy +Z+-+Frankenryba,2401025
Czy na tym seansie coś się je, bo inaczej nie jestem zainteresowana.
Czy filmy klasy Z to takie jak o krwiożerczych piraniach atakujących cycate studentki?
Nie tylko o piraniach i strojach plażowych ale jest to jeden z przykładów. Dokładne wyjaśnienie tego zjawiska jest opisane ze szczegółami tu:
http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Kino+klasy+Z+5.0+-+temat+dla+Koneser%C3%B3w+Sp ecyficznych+Dzie%C5%82+Sztuki+nr+5.,2371709
Na seansie można jeść wszystko co tylko ma się w lodówce :D Można też wymieniać się przepisami na drinki ułatwiające przetrwanie niektórych dzieł. Nie ma tam pojęcia offtopu :)
Czy organizacja tych seansów aby nie została pokryta ze środków z waszego ministerstwa, Panie Ministreu? Hę :]???
Skandaleu!!! Kradziesz w biały dzień!! Obywatele, do których wcześniej należały te pieniądze, będą wiedzieli, co z wami zrobić!!! :D
Studia takie jak The Asylum i SyFy (nazwa adekwatna) które specjalizują się w tego typu produkcjach i nie ukrywają że tworzą zabawne gnioty dla określonej grupy odbiorczej. Na pewno mimochodem słyszałaś o Sharknado, to przykład że nawet niskobudżetowa kaszanka może zdobyć rozgłos w szerokim świecie :D
Gdzieś mi się ten tytuł przewinął przed oczami. Od SyFy oglądam jeden serial (Being Human) i oglądałam jeszcze jeden (Lost Girl), ale musiałam rezygnować z seriali, bo za dużo czasu uciekało mi przez palce i muszę przyznać, że oba są w porządku. Pilota Helix widziałam, potencjał jest, ale obawiam się, że wyjdzie kaszana. Także jestem w szoku, że robią coś takiego.
kolenjny off-topic:
Emo? Pokazać Ci coś strasznego, jeśli idzie o rozpieszczoną młodzież:)? Przykład stąd, z filmwebu :)
Coś w stylu:
Ej nie montszyj sie bo ja jusz mam 12 lat wienc chyba wiem jak logicznie myśleć i co tszeba robić w zombi apokalipsie i ja bym pszerzył bo bym uciekł w gury albo na statek nie tak jak te głupki z serialu Miszon czy Tajris. ... Tak, mamo zrub mi kanapke z szynką bez skurek!
:D
Ja ci k**** dam bez skórek!!! To nie chlep tostofy rze siem łatfo skurki obiera!! Tó jezt polzkaaaaa!!!1!!!!