Nie moge, z odcinka na odcinek coraz glupszy sie ten sezon robi
-TRATATATA ciag dalszy
-gosciu w oklularkach zlapal kinga i nagle na pustym terenie wyskakuje gruby 200kg z pod ziemi i przecina typa na pol XD
-carol w tym czasie jak negany sa odwroceni tylem i walcza z trupami, stoi i sie paczy zamiast ich wystrzelic
-poscig za pojazdem z bronia, chlop na pace nie moze trafic z tej armaty 50cal w samochod z odleglosci 20m, a jak juz udalo sie trafic w silnik to nic sie nie dzieje XD
-scenka w rowie z radiaktywnymi trupami, zamiast wyciagnac kinga z rowu glebokosci 1m w ciagu 10sek, to on debatuje pol godziny zeby uciekali bo zatrzyma trupy XD trupy natomiast stoja i czekaja, nastepnie z krzakow wypada tygrys i ginie w debilny sposob....
TOP KEK
Ten odcinek był po prostu żenujący... Najbardziej debilna scena to jak Rick oraz Deryl gonią samochód :). Centralnie w stronę Ricka leci seria pocisków a nawet szyby nie zbiło :). Gościu był parę metrów przed nim i nie mógł trafić, a nagle za Ricka wyjeżdża Deryl i z małej spluwy trafia bez problemu :)
Kolejne sceny idiotyczne to nasz cudowny król i gościu w okularach. Gdy byli w ruchu to cały czas za nimi trupki szły (dosłownie na wyciągnięcie ręki) a gdy jest scena w której król upada i zaczyna się między nimi dyskusja (pomimo iż przed upadkiem widać dokładnie trupy) nie ma żadnego z nich :) spoko luz, można wypić kawkę, pogadać.
Chodzi ci o serial z 83 ?? No wiesz zapowiadano, że w tym sezonie ma być trochę klimat zaczerpnięty z lat 80 ale chyba nie do końca im to wyszło.... :D Po prostu wygląda to śmiesznie. Co innego jak serial w całości nawiązuje do lat 80 i są pewnego rodzaju sceny, które mogą się wydawać absurdalne. Natomiast TWD na początku dbało o różne szczegóły i trochę przyzwyczaiło nas do tego
też mam beksona z tego TRATATATATATAT - taki poważny klimat PEWNIE MYŚLĄ ŻE JEST niby w piz#u klimat a jest to takie żałosne TRATATATATATATA te strzelaniny brzmią niczym 40 minutowy film zapętlony na youtube dźwięk karabinu
Dokładnie :D. No ale wiesz, chcieli zrobić KINO AKCJI. Ja w trakcie oglądania ostatnich odcinków mam wrażenie jakby mi ktoś mieszkanie jakimś karabinkiem nawalał :)
Nie no śmierć tygrysa to porażka po całości, twórcy chyba nie wiedzą jaki prawdziwy tygrys ma instynkt i siłę, ludzie bez broni nie mają żadnych szans, a co dopiero kilka powolnych trupów. ŻENADA
To gowno wiesz. Myślisz, że tygrys dałby radę kilkunastu bezmyślnych zombie? Ich nie boli odgryzienie ręki czy ugryzienie w nogę. Jak kilkunastu na Shive padło to wychodzi kilkaset kilogramów nacisku, więc przestań pieprzyc farmazony.
To spróbuj złapać zwykłego dzikiego kota, na otwartym terenie nie masz szans, a później pomyśl o 3 metrowym tygrysie .. ;)
Pooglądaj jakieś filmy dokumentalne, tygrys jest na samym szczycie łańcucha pokarmowego, naturalnie nie ma wrogów wśród zwierząt