PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}

The Walking Dead

2010 - 2022
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 178015
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Mim zdaniem Noah powinien przeżyć, ponieważ tak było fajnie, że praktycznie z każdej grupy była co najmniej jedna osoba. Wykluczając jedynie chyba tylko więźniów z trzeciego sezonu i grupe Joe'go. I tak jak mówiłem:
1. Atlanta - np. Glenn ( ale oczywiście jest więcej)
2. Farma Hershel'a - została Maggie
3. Grupa Thyreese - Sasha
4. Woodbury - możemy również zaliczyć Sasha'e
5. Terminus - choć mało miał z tym wspólnego, jednak trochę przypomina tamte wydarzenia z różnych przyczyn, czyli ksiądz Gabriel
6. Szpital - właśnie NOAH (liczyłem, że w ósmym odcinku pójdzie również doktor)
7. Alexandria - z pewnością (jeżeli z jakiegoś powodu się się zniszczy) ktoś dołączy do grupy, np. ta fryzjerka ( wygląda na to, że chyba dużej pożyje). Aaron również wydaje się dobry więc też może dołączyć. Jeżeli. Za Aaronem raczej pójdzie jego chłopak. Wątpię w to, że przy takich zdarzeniach dołączą przywódcy ''Alexandrii'', ponieważ czytałem gdzieś, że w komiksie zginęli dość szybko, ale nawet to nie muszę się trzymać komiksu. Zdaję mi się, że ta ''przywódczyni'' jest trochę za pewna siebie, że to miejsce zamieni się w cudowny raj z pęłną ilością ludzi. A ten przywódca po zwiastunie wyglądał na to, że coś się stanie. Na 100% niebędzie Pete, ponieważ chyba wszyscy wiemy dlaczego . Również nie będzie starószków. Ten Ron i Sam raczej by byli.
8. Rodzina Morgana - Morgan ( bez niego może nie byłoby Rick'a, więc miał ważną rolę)
Z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy w mojej wypowiedzi.

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

Fryzjerka zginie niedługo i to bardzo brutalnie :D

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Aha, myślałem, że jeżeli Lori nie żyje i Pete okazał się zły.

mateuszz27

A co Ty reżyser?

ocenił(a) serial na 3
Gasza1910

Taaaaa, zginie zginie na początku 6 sezonu, a daryl w finale 5

ocenił(a) serial na 10
Gasza1910

Reżyserem nie jestem, ale zgadywać zawszę można :D

mikolaj_Osinski_filmweb

Ja pytałem się Mateusza. On ma takie inklinacje...rzadko się sprawdzają jego wizje, ale masz rację...zgadywać można

mateuszz27

Jessie nic nie grozi. Breckenridge ma otwarty kontrakt na sezon szósty.

ocenił(a) serial na 3
kamil10025

No wiadomo ze bedzie w 6 sezonie :p musi sie przespać, pogadać z rickiem itp :p ..w 15 odc. Ginie pete. W 16 rozwiazanie sprawy z the wolves. A na początku sezonu 6 horda czyli brutalna smierc blondyny ;D

ocenił(a) serial na 10
mateuszz27

Chwilę!
Czyli zombie ją zjedzą???

użytkownik usunięty
mikolaj_Osinski_filmweb

Tak. Później, gdy będzie zombie, Abraham ją postrzeli, by oszczędzić Rickowi cierpień.

ocenił(a) serial na 3

Hahaha co ty poerdzielisz :p

użytkownik usunięty
mateuszz27

Mówię prawdę. Nie wierzysz, wpisz ..Jesse Anderson'. na Walking dead wiki.

ocenił(a) serial na 3
mikolaj_Osinski_filmweb

Znaczy ..zombiaki wpatrują do Aleksandrii, i bedą żreć jej syna to jej syn bedzie ja trzymał i niechcial puścić a ona sam bedzie trzymała sie Ricka. Rick wyciągnie maczetę i obetnie jej rękę zeby zombiaki dokończyli resztę a on bedzie bezpieczny.

mateuszz27

Pete nie ginie w 15 odcinku. To raz. Dwa, the Wolves prawdopodobnie będą zdecydowanie dłuższym wątkiem, który zostanie rozwiązany dopiero w pierwszej połowie 6 sezonu. Za dużo tajemnicy się wokół tego zrobiło aby załatwić kwestię w jeden odcinek. Scenarzyści idą tutaj dokładnie takim samym schematem co przy Terminusie. Trzy, Alexandra Breckenridge dostanie promocję do pierwszoplanowej obsady więc zgon Jessie w niedalekiej przyszłości jest mało prawdopodobny. Już sam fakt, iż do wiadomości publicznej podano info o zakontraktowaniu Breckenridge wskazuje na to, że Gimple ma dla niej zdecydowanie poważniejsze plany.