PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177339
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Od września na TV Puls, będziecie oglądać ?

ocenił(a) serial na 8
Jagodka_17

Hehe, po raz setny. Ale chyba sobie odświeżę pierwszy sezon.

Jagodka_17

A od którego września i o jakiej godzinie będzie lecieć w TV? Nie wyłapałam żadnej reklamy na Pulsie, która by o tym informowała.

ocenił(a) serial na 10
paula000

Wtorek 9 wrzesien 23:15 tv puls :)

Merle_Dixon

Dziękuję za informacje. Szkoda, że serial leci we wtorek, a nie w sobotę. :P

Jagodka_17

Od 6 września 4 sezony na TVP 1 o godzinie 23:00

ocenił(a) serial na 10
mgla_00

Nie 4 sezony tylko 4 sezon :)

Merle_Dixon

Tak oczywiście chodziło mi o 4 sezon. Chciałem poprawic ale opcja edytuj jest do 5min. Mam takie pytanko może wiecie dlaczego tvp nigdzie nawet na swojej stronie nie reklamuje 4 sezonu twd ? Wsumie oni tak od poczatku ukrywają ten wspaniały serial.

ocenił(a) serial na 10
mgla_00

Tez sie zastanawialem, na TVP nie warto ogladac pokazuja w roznych godzinach, raz o 23:00, a raz o 3:00. Chyba wiosna na TVP lecial 1 sezon TWD i juz kolejnego nie pokazli. Wiem, ze to powtorki, ale jak juz leci S1..

Merle_Dixon

Tvp jesienią 2012r. emitował 1 i 2 sezon. Wtedy to chyba po 12 w nocy puszczali. Następnej jesieni puścili 3 sezon i wtedy była stała godzina 23:15. Teraz mamy 2014r. i od 6 września 4 sezon, mam nadzieję że już cyrków nie będą robic i będą emitować o stałej porze.
Co do stacji tv puls to świetne seriale wykupili na jesień (the walking dead,american horror store,hannibal, i jeszcze pare innych) chyba sobie przypomne 1 sezon. Napisze jeszcze ale to już nie na temat twd, że od 2 września na tvn7 we wtrorki o godzinie 23:00 będzie emitowany serial skazany na śmierć, kto nie oglądał to ma co nadrabiać.