PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177562
6,6 38 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Hejka.
Nie wiem jak Wy ale ja bardzo czekam na zakończenie tego serialu. Wypalił się totalnie - takie ciągniecie tylko i wyłącznie dla kasy. Dobry to on był ale do 3 sezonu teraz to są flaki z olejem.
Powinni to zakończyć z samego szacunku dla oglądających.

ocenił(a) serial na 10
majmajbz

Nie doczekasz się tak szybko końca tego serialu.

ocenił(a) serial na 7
majmajbz

chyba nie czytasz komiksu, że tak mówisz...jeśli nie to powiem, że jeszcze Ci oczy wyskoczą z powiek tak więc bądź cierpliwy. Przeciągają bo chcą zrobić więcej sezonów bo serial kasowy i tyle. Swoją drogą 9 odc. był słaby na maxa

ocenił(a) serial na 8
rogalo5

9ty właśnie najbardziej mi się podobał, wraz z 10 i 11.

majmajbz

zamknij sie dzieciaku,dla szacunku ?...a co ty możesz o tym wiedziec,nie podoba sie,nie oglądaj i kropka marudo......liczysz na wieczne cuda w tym serialu

aron312

Słaby to ten serial jest ale od 2 sezonów a oglądam po to bo mam nadzieje ze się podniesie w końcu. Skoro mówicie ze ma być lepiej to nie odpuszczę.

Aron312 - Tobie to chyba ten serial wyżarł mozg.... o ile w ogolę kiedy kol wiek posiadałeś coś takiego? Po to jest to forum żeby dzielić się opiniami - nie podoba Ci się moja? nie czytaj :)

rogalo5 - Nie czytałem, wiec życzę sobie i innym żeby było jak mówisz.
pozdro.

majmajbz

Po pierwsze odpusc ten serial sobie bo za wysoki to poziom jak na ciebie,mało jaki serial lub film jest w stanie mnie zaszokowac,zaskoczyć lub wyżreć mózg.
Słaby ale oglądasz dalej?...wow..lepiej wracaj do odrabiania lekcji a seriale zostaw mądrzejszym i sie nie męcz...dla szacunku dla innych hehe

aron312

No prawie tak wysoki poziom jak w Grze o Tron czy Pozostawionych ;)))
Szkoła dawno ukończona ale racja jak widzę na jakim poziomie jesteś i oglądasz ten serial to mi sie odechciewa.

majmajbz

Po pierwsze odpusc mowienie innym co maja robic bo czasy kiedy to sie sprawdzalo w 89 roku minely:) skoro go tu oceniam to ogladam dalej, wiec to pytanie bylo chyba retoryczne?

majmajbz

Odpusc mówienie innym co mają robić,,,że co??a ty co napisałes w głównym temacie postu??
"Powinni to zakończyć z samego szacunku dla oglądających" pomysl za nim coś napiszesz
na pewno skończyłeś szkołe?po twoich tekstach i marudzeniu można śmiało stwierdzic że to jeszcze gimnazjum

ocenił(a) serial na 4
aron312

Ta morda na avatarze to Twoja ?

Maverick0069

TAK...!!!

a ty jak określisz swój avatar....e tzn twarz...hahaha...
ciacho !!!

ocenił(a) serial na 4
aron312

Nijak, ważne jest to, że teksty typu zamknij się to frajerstwo.
Jesteś frajerem ?? czy pajacem, bo nie wiem gdzie Cie przypiąć.

ocenił(a) serial na 4
Maverick0069

A swoją drogą mordę mam tak paskudną jak Twoja z tym, że ja swojej nie pokazuje bo się wstydze, a Ty foteczeki wstawiasz.. ogarnij się facet, bądź mężczyzną nie dupeczką...

Maverick0069

ty już wstawiłes foteczke....czas na zmiany,ogarnij sie na twarzy

dzieki za szczerosc jesli chodzi o twój wygląd...

współczuje

Maverick0069

"teksty typu zamknij się to frajerstwo"
boże z jakiej ty jesteś wioski hahaha
do kazdego który do ciebie powie "zamknij sie" to ty nazywasz go frajerem pajacem itd???

ech tracę wiarę w ludzi.....

aron312

Ja straciłem po pierwszym Twoim wpisie.

majmajbz

tyś błysnął w głównym poście....

malkontent i maruda....

Maverick0069

acha ponawiam pytanie bo unikasz odpowiedzi:
-a ty jak określisz swój avatar

ocenił(a) serial na 8
aron312

aron czy twoj nick to przypadek czy jestes polskojezycznym zydkiem ktory probuje bawic sie w rzadzenie ? jesli tak to odpusc bo polskojezycznych zydkow to mam juz dosyc w mediach i polityce.
Sadzac po gebie na fotce to jestes polskojezycznym zydkiem.

Phantom_5

phantom...eee..że co...tys zaś błysnął swoim nickiem....
"rządzenie"...o czym ty piszesz....omg!

polskojęzycznym żydkiem??....tego cię uczą w przedszkolu...współczuję

pokaż swoją twarz..odwagi brak?....

ocenił(a) serial na 4
aron312

Napisałem że nijak ale tuman jesteś i przeoczyłeś ... pewnie dużo rzeczy przeoczyłeś... chodzi o to że jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to nie pisz bzdur bo robisz z siebie pajaca (Ty z siebie a nie ja z Ciebie).
Tak jestem z wioski :) TY za to pewnie z dużego miasta, pomalowane oczka, długie włoy ...:D homo??

Maverick0069

ale co ja mam ci chłopcze konkretnego napisać jak i tak ty tego nie zrozumiesz,

koles pisze jakies banialuki i marudzi bez podstawnie na temat serialu (ma jakies podstawy w swoim poście bo ja nie widze) więc mu odpisuje na jego poziomie,

Acha..wiem że jesteś z wioski...heh

aron312

Ten serial zrobił się liniowy i ot to całe wytłumaczenie.

Poziom to Ty taki na co dzień prezentujesz coś mi się tak wydaje :)

"zamknij sie dzieciaku,dla szacunku ?" - i taki to twój cały poziom.

majmajbz

super wytłumaczenie...po tobie nie spodziewałem sie nic sensownego,
dziekuje

aron312

Proszę.

majmajbz

ta Twoja "hejka" może zmylać ludzi. pewnie dlatego wspomniał o odrabianiu lekcji.

rabbit2610

Niestety Aron ma twarz turka z kebaba to leczy kompleksy na forum i ciśnie ludzi.

ocenił(a) serial na 8
majmajbz

Turka ? Aron i geba na fotce Turka ? przeciez to żydek.

majmajbz

kompleks to twoje drugie "imię"
i nie cisne tylko nie podoba mi sie marudzenie bezpodstawne gdy nie masz argumentów...
"turek z kebaba"..niezła dziecinada,wspólczuje

aron312

no tak jak pisałeś "Twój poziom" :D

majmajbz

ok,dzięki...ale już sam sie trochę gubisz w swoich wypowiedziach

pisz sensowniej,więcej nie wymagam

aron312

Musisz mi wybaczyć.

ocenił(a) serial na 8
rabbit2610

a Twoje "zmylać" to watpliwej jakosci polszczyzna moze wiec pora do lekcji ?

Phantom_5

wątpliwej* jakości* może*. dzięki za lekcję.

ocenił(a) serial na 1
aron312

Serial na wysokim poziomie mówisz? Owszem - był, ale od drugiego sezonu spada w dół. Ciągnie się, jest tak cholernie przewidywalny, że aż boli, a kolejne odcinki są dla kasy. Niech robią, ludzie i tak będą oglądać z ciekawości, ale ja osobiście odstawiam ten serial na bok. Akcja tak wolno się rozkręca, że zasypiam, więc jeżeli jakimś cudem zacznie się coś dziać, to może wrócę, ale teraz...? Strata czasu.

To, czego mi brakuje w The walking dead jest w The Strain.

janedoee

The Strain.??,dziwie sie ze ten serial dostał drugi sezon

ocenił(a) serial na 1
aron312

Ty lubisz przewidywalne, powiewające nudą i ciągnące się seriale, a ktoś woli obejrzeć troszkę większą dawkę akcji. Wszystkim nie dogodzisz. :)

aron312

Szanowny aron312 zauważ, że majmajbz wyraził swoją opinię, do czego ma pełne prawo. Ty natomiast obraziłeś go za to, że jego opinia jest niezgodna z twoją. Przynajmniej tak myślę, bo Ty swojej nawet nie przedstawiłeś, za to ochoczo zabrałeś się do atakowania innych. Zakończę wyrażając swoją opinię na Twój temat: Po przeczytaniu twoich postów stwierdzam że chyba masz jakieś problemy emocjonalne lub po prostu jesteś zwykłym fanatycznym bucem ze wsi (lub miasta), lub jedno i drugie. Na tema serialu nie wyrażę swojej opinii ponieważ go nie oglądałem, więc może Ty jesteś w stanie zachęcić mnie do tego.

artplu

ależ oczywiscie ze go mocno obraziłem..ojoj...normalnie bluzgam jak poparzony,dalej nie czytam twojej wypowiedzi..aż do słów "Przynajmniej tak myślę"
nie chłopcze ty "nie myślisz" i dlatego skonczyłem czytać dalej twoją wypowiedzi bo zero w niej sensu,ładu i składu

aron312

Brawo, gratuluję. Pokazałeś jaki jesteś buc.

artplu

prawda zabolała?..rozumiem..Bye

aron312

Co miało mnie zaboleć?
A przy okazji - wiesz co to jest projekcja w sensie psychologicznym?

artplu

OMG,nie zrozumiałes co ci napisałem w swoim poscie odnosnie twoich słów?,wiec po co ta rozmowa,wróc jak dorosniesz

po drugie po co zadajesz mi pytanie na temat słów i pojęc których sam nie rozumiesz?

aron312

A co mnie miało zaboleć? Twierdzisz że w mojej wypowiedzi nie ma sensu. A ja stwierdzam, że nie rozumiesz (czyli buc) lub nie chcesz zrozumieć (czyli duży problem) o czym napisałem. Człowieku OGARNIJ SIĘ!

artplu

ja jestem ogarnięty,a ty zacznij myśleć nad tym co piszesz,ja nie będe ciebie obrażał i okreslał czyś BUC czy inny ewenement,
nie mam zamiaru zniżać sie do twojego pozimu bo mnie to nie kręci.Dowartosciowałes sie już chłopcze ty marnym wpisem,to gratuluje..ech

aron312

Ja nie muszę się dowartościowywać. Nie mam takiej potrzeby - zapewne w przeciwieństwie do Ciebie.

artplu

popisałes,poszczekałes...i ulgi dostałes

aron312

Widzę, że masz również problem z dorastaniem. Wszyscy wokół Ciebie to szczeniaki - prawda? Ech ciężki przypadek.

artplu

jedyne co ty możesz w tej chwili widziec to przedszkolaków z jakimi w tej chwili sie bawisz i przebywasz,na dorastanie więc przyjdzie jeszcze czas,nie pisz więc o tym o czym nie masz jeszcze pojęcia,coś jeszcze?

aron312

OMG