Hejka.
Nie wiem jak Wy ale ja bardzo czekam na zakończenie tego serialu. Wypalił się totalnie - takie ciągniecie tylko i wyłącznie dla kasy. Dobry to on był ale do 3 sezonu teraz to są flaki z olejem.
Powinni to zakończyć z samego szacunku dla oglądających.
czy ja ci sie ścierwo pozwoliłem do Mnie odezwać? nie. więc leż parchaty psie na podłodze, dopóki ci wstać nie pozwolę
Po prostu olej tego trolla, przecież widać, że ma z 11 lat, bo nawet pisać nie umie i uważa się za pseudo bystrego.
słuchaj fanatyku japonskiej mangi,to ile ty masz latek to sie nawet ciebie nie pytam bo ci będzie wstyd,ale jesli tego nie zauważyłes (a tego nie zrobiłes) to on mnie zaczepił i mi ubliża,więc jesli byłbys choć troszeczke bardziej dorosły zauważyłbys kto tu kogo powinien olać,ale teraz tego jeszcze nie zrozumiesz,wracaj więc do komiksów i sie nie udzielaj...bo za młody na to jeszcze jesteś
ale jesli ty trzymasz strone człowieka który nazywa mnie bezpodstawnie "ścierwem" i "parchatym psem" bo taki ma zryty beret to mi pozostaje ci t tylko pogratulować,
jak dorosniesz to pogadamy...
a co zabronisz mi leszczu,wyzywaj swoich ziomków a nie mnie,bo nie robi to na mnie żadnego wrażenia dzieciaku...gdzie uczą takich podstarzałych hejtów co?
heh...
"hyh, wyżyny trollingu."...heh tylko na tyle cie stać,jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia to sie lepiej nie udzielaj smarku...bye
z takim tekstem to wyjeżdzaj do swojego starego mały hejterku,postaraj sie lepiej bo nie błyszczysz,,,,,
heh,,
na podłogę kur.wo, bo muszę sobie wytrzeć o coś gówno które mam na podeszwie a twój aronowaty parchaty ryj się do tego idealnie nadaje
na podłodze to ty możesz klękać przed swoim starym do miecza,ziewam gdy czytam twoje mierne teksty,nudzisz chłopcze.....
nie słuchasz się kur.wo, ostatni raz mówię, nadstaw parchaty żydowski ryj i ani słowa więcej śmieciu
blablabla....twoje dziecinstwo jest naprawde szare bure i ponure,przyszłosc niestety bedzie podobna,dostajesz po dupie kolejny raz, i wstać nie potrafisz
czym teraz przynudzisz...tylko pamietaj o jedym,jak coś do mnie mówisz to stój na bacznośc..jak przy swoim starym,heh
"Jeśli ktoś spodziewa się hektolitrów krwi w każdym z epizodów, ten będzie rozczarowany. To przede wszystkim historia o strachu, o ludziach, którzy zmagają się z nim 24 godziny na dobę. Wszystkie przeżycia, podjęte decyzje odcisną piętno na psychice bohaterów, których losy przyjdzie nam śledzić. Jednym będziemy kibicować, a innym będziemy życzyć szybkiej przemiany w zombie. "
Czy Ty, jak i reszta osób oceniających ten serial wreszcie zrozumie...
Nie chrzan.Historia o ludziach i strachu to jedno a przynudzanie to drugie.Bez problemu da sie pogodzic jedno z drugim.Gdyby serial byl codziennie to rozumiem rozwlekanie pewnych kwestii ale przy tak malej ilosci odcinkow w sezonie jest to zwyczajnie irytujace.
Ironia losu, że komiksowy pierwowzór serialu odniósł spektakularny sukces głównie dzięki temu "przynudzaniu", bo to właśnie jest dramat, gdzie horror jest jedynie środkiem wyrazu. Na podobnej zasadzie "Dżuma" nie jest powieścią o epidemii choroby, a mającą skłonić do refleksji nad ludzką egzystencją. Ba, niektórzy widzą w niej nawet metaforę II wojny światowej, gdzie Oran jest francuskim ruchem oporu, a choroba nazistami.
16 odcinków w sezonie (co ostatnimi czasy daje 32 odcinki rocznie) to mało?
Nie ma takiej opcji
Dopóki oglądalność bedzie to nawet to 2050 pociągną
Nawet sezon nakręca jak zombiakow naucza sie mowić i tez bedą prowadzić jałowe rozmowy o niczym
A raczej narzekać ze tak mało mięsa jest i jeszcze ucieka
Właśnie obejrzalem odcinek trzeci 2 sezonu i mam zamiar oglądać dalej natomiast gra aktorska kiepska a Ricka i jego żony to już fatalna, taką jaką można uświadczyć w serialach paradokumentalnych polskiego pochodzenia.
Generalnie 3 odcinki 2 sezonu jak narazie to nudy i jakieś denne rozterki nad sensem życia.
Na chwilę obecną nie wiem skąd taka ocena, a z tego co ludzię piszą że pierwsze 3 sezony są najlepsze .... aż strach oglądać tego dalej ....
Poczekaj do końcówki 2go, wtedy to się dopiero rozkręci.
Ogólnie nie rozumiem na co ludzie narzekają, 4ty jest lekko nudny, ale 5 jest dobry.
Mi 3 i 4 sezony podobały się tylko ze względu na Gubernatora. Był jedynym antagonistą zdolnym zagrozić grupie Ricka. W końcu gdyby nie Michonne, zabiłby Ricka własnoręcznie, choć powinien mieć niedowład ręki, skoro Rick go postrzelił.
Mi właśnie o to samo chodziło, a o 4tym mówiłem bardziej przez pryzmat Terminusa i tej nudnej wędrówki.
prawie się z tobą zgadzam jak dla mnie ten serial zaczął się robić nudny po odcinku w którym zabili hershela,ale i tak będę go dalej oglądać bo mam nadzieję że Stare Twd wróci
Człowieku, ludzie to oglądają, obczaj sobie i przestań pisać bzdety,
Odcinek Tytuł odcinka Oglądalność [mln] Premiera
05x01 No Sanctuary Komentarze 17,30 13.10.2014
05x02 Strangers Komentarze 15,14 20.10.2014
05x03 Four Walls and a Roof Komentarze 13,80 27.10.2014
05x04 Slabtown Komentarze 14,52 03.11.2014
05x05 Self Help Komentarze 13,53 10.11.2014
05x06 Consumed Komentarze 14,07 17.11.2014
05x07 Crossed Komentarze 13,33 24.11.2014
05x08 Coda Komentarze 14,80 01.12.2014
05x09 What Happened and What's Going On Komentarze 15,60 09.02.2015
05x10 Them Komentarze 12,27 16.02.2015
05x11 The Distance Komentarze 13,44 23.02.2015
05x12 Remember Komentarze 14,43 02.03.2015
W sumie to nikt nie każe Ci go oglądać, zawsze możesz przerzucić się na "Gumisie" ;p
kolego, komiks dopiero się rozkręca w wydarzeniach, które przedstawiane są powoli w serialu, także na dobrą sprawę to wszystko dopiero ruszy pełną parą :) tu się nic nie skończy w najbliższym czasie, za to wiele się zacznie