Zacząłem oglądać ten serial całkiem niedawno, sezony 1-6 arcydzieło. Nadszedł sezon 7 i 8 naczytałem się że są jednymi z gorszych, ale jak się zaczyna jakiś serial to się kończy, więc pierwszy odcinek 7 sezonu miażdży wszystkie odcinki każdego serialu, dużo emocji itp. 6 dni temu zakończyłem sezon 7, oglądało mi się go bardzo przyjemnie, była akcja były dialogi i postać Negana <3. Nadszedł sezon 8 czyli wojna totalna, jedni polubią drudzy nie, ja lubię wojnę więc mnie się to bardzo podobało, były motywujące do wojny dialogi była akcja itp. pomimo niektórych nie logicznych rzeczy (w serialu SF gdzie występują Żywe Trupy" i głupich decyzji scenarzystów to ten sezon był bardzo dobry. Nie rozumiem tak zaniżonych ocen, ale wszędzie są hejterzy którzy nie oglądają a oceniają :P. Sezon 9 i 10 są Super takie jak pierwsze sześć sezonów także polecam, warto oglądać <3
Tak, po pierwszym odcinku siódmego sezonu az sie zakrztusiłam. Wgniotło mnie w fotel. Negan kradnie wszystkie sceny, w których bierze udział. Aż czuje się ciarki. Choć w pewnym momencie trochę za dużo sie zastanawiają. Wiadomo, że to naturalne, ale chwilami serial sie dłuży. Kończę właśnie siódmy sezon.