PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 178 tys. ocen
7,8 10 1 177851
6,6 42 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Czy to jest prawda, że Carol zginie w ostatnim odcinku(6 sezonu)??
Bo dla mnie to fav postać i jak zginie to chyba kończę z tym serialem.
Może jakieś głupie plotki przeczytałem co do jej odejścia z serialu więc najlepiej zapytać najwierniejszych fanów serii którzy zawsze prawdę powiedzą.

15 odcinek mógłbyć dla ściemy, że Carol tak pięknie, ładnie rozwaliła tych ziomków a w 16 może znów z jakiegoś piep...o lasku wyleci strzała w głowę.

Więc jak macie jakieś info, pomysły bo nie wytrzymam do następnego odcinka jak nie będę wiedział na 100% czy mam się martwić czy nie.

Ps. To jest mój pierwszy i ostatni temat na forum(nie chcę najwierniejszym fanom zaśmiecać tego forum, bo i tak już jest tu mega przepych.

użytkownik usunięty

Jeszcze nie wiadomo, kto zginie.

ocenił(a) serial na 6

Kilka rzeczy wiadomo ;3

użytkownik usunięty
Arolowy

Powiedz

ocenił(a) serial na 6

[SPOJLER]
no dobra, lepiej bez xP

użytkownik usunięty

Irytuje mnie to przekrzykiwanie się, kto zginie w finale 6. sezonu. A najbardziej ta niezdrowa fascynacja. Co się z nami porobiło, skoro podoba nam się, że zginie ktoś z "naszych" bohaterów? Ja np. wcale nie byłbym zawiedziony, gdyby nikt nie zginął. Nie zależy mi na śmierci...

No chyba że ukatrupią wreszcie Morgana!

ocenił(a) serial na 9
Amerrozzo

Bo może ta śmierć da w końcu kopa temu rozlazłemu serialowi XD?

użytkownik usunięty
Amerrozzo

Też nie lubię Morgana, przez niego Carol się waha, walczy ze swoimi myślami, Rick wszystko łyka co ten kolo mu powie, ogólnie wszyscy przez niego tracą...

ocenił(a) serial na 7

[SPOILER] Morgan w komiksie zginął, pewnie tu też padnie prędzej czy później [SPOILER]

ocenił(a) serial na 6
WTTW_FILM

Tak samo Carol, czy Abraham, więc równie dobrze każdy z tej trójki może zginąć.

użytkownik usunięty

Ale ja naprawdę boję się o Carol, skoro Daryl został postrzelony (ale nic mu nie będzie, sam blondas tak powiedział) to u Carol nic nie wiadomo bo może nie zabiła wszystkich i któryś kolo ją postrzelił, zanim ona zaatakowała kolesia z nożem... (Mogli wpaść na taki pomysł, Daryl i Carol postrzeleni...)

ocenił(a) serial na 8

Spojler
Z tego co wiem Carol nie zginie ale zostanie postrzelona w ramię i chyba nogę przez tego Zbawce. Uratuje ją Morgan, który uwaga! ZABIJE CZŁOWIEKA, CZYLI TEGO ZBAWCE!

ocenił(a) serial na 8

Spojler
Z tego co wiem Carol nie zginie ale zostanie postrzelona w ramię i chyba nogę przez tego Zbawce. Uratuje ją Morgan, który uwaga! ZABIJE CZŁOWIEKA, CZYLI TEGO ZBAWCE!

użytkownik usunięty
Gabrine

Trafione 10/10 !!
Nie wiem dlaczego ale ta scena bardziej mnie śmieszyła niż przerażała hehe
Teraz pewnie Carol z Morganem będą zabijać kogo popadnie hehe..

ocenił(a) serial na 7

Spokojnie, Carol nie zginie, nie uśmiercą tej postaci. Dlaczego u mnie taka pewność? W komiksie Carol została zagryziona przez trupy po czym zastrzeliła ją Andrea, a było to w momencie kiedy żyli sobie w więzieniu a więc dawno. Wynika z tego że gdyby twórcy chcieli ją zabić to by się to już stało.

W ostatnim odcinku najpewniejszymi kandydatami do zgonu są Maggie, Glenn, Daryl albo Abraham ale na pewno nie Carol, ona będzie daleko od Aleksandrii podczas wizyty Negana więc luz.

[SPOILER] Czytałem gdzieś że Carol z Morganem w ostatnim odcinku dotrą do Królestwa, choć w to wątpię ale było by fajnie :) [SPOILER]

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

@Gabrine może mieć racje, poczytałem trochę ale i też z ogólnej analizy 15 odcinka można wywnioskować, że to Carol jest w większych tarapatach niż Daryl. I wiem, że to dziwnie może wyglądać ale jeżeli oglada się od poczatku ten serial to to może mieć sens.

A co do tego powiązania Carol/Andrea już w sumie wcześniej o tym myślałem, że to właśnie Carol przejęła jej wątek więc może jeszcze trochę pożyje. Bo Andrea w komiksach żyje, nie wiem w sumie co stało się po tym pobiciu Andreii podczas ataku grupy Negana na Aleksadrie ale chyba Andrea nadal żyje w komiksie więc nadzieja dla Carol jest.

A co do tego kto zginie w 16 odcinku to ja obstawiam tylko i wyłącznie Glenna/Abrahama. Daryl to jest otwarta postać, wątek Maggie w komiksach jest rozbudowany więc ona też odpada bo nawet nie będzie miał kto po niej przejąć sporej części akcji.

Tak szczerze obstawiam Glenna. A na początku 7 sezonu Abrahama albo na odwrót, ciężko zgadnąć na co twórcy się zdecydowali. Ale wiadomo kto pod koniec 7 sezonu ginie więc Abraham musi zginąć wcześniej.

ocenił(a) serial na 7

Miejsce Andrei zajęła pani z kataną, Carol po prostu kontynuują, Daryl się lekko wypalił a Dwight jest ciekawszy więc nie wiadomo jak to rozwinął. Glenn, jest kandydatem do zgonu ale z tego co gadali to chcą zaskoczyć, znając tą ekipę, pewnie na gadaniu się skończy i ostatecznie Glenn zginie.

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

To już dzisiaj więc się wszystkiego dowiemy.
Stresik jest...