PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177319
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

zauważyliście na tych przepołowionych trupach ,które wypadły z samochodu ,że na czole mieli wyryty znak w ??????

ocenił(a) serial na 7
kiki163

wydaje mi się że ta cała pożoga na tym osiedlu (domy były popalone-zombiaki nie podkładają ognia)i te poprzecinane trupy to sprawka Negana i powoli fabuła zmierza w jego stronę

rogalo5

Wiem, że narzekasz na spoilery, a Negana za taki nie uważasz, ale chyba mogę ci powiedzieć, że do niego prawdopodobnie jest jeszcze daleko - chyba że AMC zamierza zaprzepaścić cały potencjał, jaki drzemie we wszystkich wydarzeniach pomiędzy zdemaskowaniem Eugene'a i spotkaniem Negana (naprawdę ciężko będzie to przebić).

Bo mnie z kolei denerwuje trajkotanie o nim przez cały czas.

ocenił(a) serial na 7
Evangarden

prócz paru motywów nie widzę jakoś wielkiego potencjału w tych wydarzeniach i raczej bardzo by one spowolniły fabułę. Wątek uczucia Ricka i Andrei odpada z wiadomych względów. myślę że będą się mijać z Neganem w serialu, będą natykać się na jego "działania" a na koniec sezonu się spotkają. Trudno nie "trajkotać" o Neganie - jego persona zmieni wielu i wiele

rogalo5

Przecież cała Alexandria to esencja TWD.

ocenił(a) serial na 8
rogalo5

Po ostatnim odcinku raczej fabula zmierza w kierunku Alexandrii, zapowiedz nastepnego odcinka pokazuje znow walke zombiee w jakims miescie wiec moze zmiksowali fabule i Alexandria bedzie juz wypelniona zombiakami

kiki163

Ja myślałam, że to iksy

ocenił(a) serial na 7
kosovitz

bo to były iksy chyba że obaj się mylimy

ocenił(a) serial na 8
kiki163

Ja to się w ogóle zastanawiam po co komu były połówki zombie w samochodzie? Najpierw ich podzielili, a potem wsadzili od tak do samochodu i zostawili?