kolo558 zauważ,że w serialach HBO (jak Gra o Tron) to praktycznie w każdym są cycki,kojarzę bodajże 2 w których się nie pojawiły. Fakt,faktem,pasowałyby,ale nie były niezbędne. A co do kolegi opisującego Michonne,fakt,ale może wyjdzie na to,że kiedyś ktoś ją zranił itd. nie czytałem komiksu i może coś w jej przeszłości się zdarzyło,co sprawiło,że jest jaka jest. A co do nielogiczności zostawienia w więzieniu małej siły bojowej. Jest tylko kilka osób,raczej ciężko byłoby zostawić kogoś potężnego (np. Daryla) i ruszyć w bój równie silną grupą. Musieli zadecydować,czy się bronią czy nie,bo postacie silne to praktycznie Rick i Daryl,bo reszta z różnych powodów odstaje. Ale cóż,czekam z niecierpliwością jak wyjdzie ofensywa na miasto Gubernatora ;)
boze ,cycki ,cycki ...... jak ci za mało cycków w swoim prawdziwym zyciu , to moze poproś swoja babe żeby latało goło po mieszkaniu , wtedy sie napatrzysz
Jak cenzura? Maggie się zasłaniała, bo nie czuła się komfortowo w danej sytuacji to całkiem normalne. No, ale muszą być cycki na wierzchu, bo inaczej dupa.
zgadzam się niby się dzieje a jednak jest nudno,mnie przynajmniej ten odcinek w napięciu nie trzymał;po zapowiedzi dopiero teraz będzie się działo
albo późnym wieczorem, tudzież jutro.
Chyba że ktoś inny, zrobi własna wersje napisów i podzieli się ;]
Troche własnej inicjatywy ludzie ;]
Przedstawiciel Handlowy nie jest tak drastyczny jak w komiksie .
co do tych cycków chodzi mi tylko o to że jet to temat tabu w tym serialu przykładem jest ta scena z Maggie ok zasłania się ale zauważcie
zdejmuje bluzkę kamera na nią ok
zdejmuje stanik kamera na plecy przy zasłanianiu gubernator i tak sobie po patrzył a kamerę dali z przodu dopiero jak się zasłoniła wiec to była cenzura dla widza
a co do serialu to sezon 3 jest lepszy od poprzedniego ale na dal czegoś brakuje może gdyby już dali z pokój z tą cenzurą i trochę więcej zaczęło się dziać (świat nie kończy się na więzieniu i tym miasteczku są jeszcze inne miejscówki ?