Wiedźmin
powrót do forum 2 sezonu

Hit

ocenił(a) serial na 3

Nie jest to czego się spodziewałem,I czym będę się jarał, ale zawiódł mnie tak samo jak pierwszy sezon.Bedzie to wielki Hit netflixa, nie jest robiony tylko dla Polaków,oraz czytających ksiazki, (głównie rodakow) ,gdyby był wierna kopia ,przepelniony klimatem słowiańskim obcokrajowcy by się od niego odbili i sprzedal by się tylko w Polsce .dla mnie jest mało wartościowych seriali i filmow na tej platformie, netflix jest bezurzyteczny jak lizak z gówna .A seriale tutaj mają być płytkie, proste i latwe w odbiorze żeby przecietny Amerykanin, angol czy inny niewybredny widz jaral się jak mały kazio bateryjką .Nie wiele zmieniło się względem pierwszego sezonu który jednak hitem był .Po pierwszym odcinku miałem już dosć a mimo tego ogladalem dalej...bo "polskie," bo sentyment, bo gry bo wszyscy oglądają,.Będąc za granicą namawiałem Angola do zagrania w 3 czesc gry ,widział recenzje, ja mu trochę opowiedziałem, zobaczy że na podstawie polskiej książki, klimat mu nie podszedł i nie ruszył by tej gry nawet 2 metrowym patykiem, Pół roku później gdy zobaczył popularnosc tego uniwersum, w kulturze itpZapomnial o gadaniu jakiegos polaczka, odkrył gre na nowo stał się wielkim fanem.Ten gówniany serial też mu się podoba.Co wynika z tego co napisalem? Pewnie nic ciekawego, serial jak serial Netflix jest netflixem, A wiedzmin nie jest dobrem narodowym, a kolejna bajeczką , w której męczy mnie prawie wszystko. Zostawiam pytanie co by było gdyby,?