PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=372986}

Tożsamość szpiega

Burn Notice
2007 - 2013
7,3 5,2 tys. ocen
7,3 10 1 5229
Tożsamość szpiega
powrót do forum serialu Tożsamość szpiega

i PO CO ?!?! weźcie wróćcie do oryginalnego tytułu bo tego nie da się przetłumaczyć tak żeby miał sens ;/

ocenił(a) serial na 9
dexter_3

moim skromnym zdaniem...któraś z komercyjnych telewizji bierze sie za serial i nie wypadało aby serial zwał sie BN wiec poszedł "translejt"- jak zawsze wyrafinowany...i mamy "Tożsamość szpiega" <rolf>

Cyg4n

dokładnie, serial będzie puszczany przez telewizje Puls w każdy czwartek o godzinie 21 co mi pasuje, ponieważ miałem ten serial ściągać w najbliższym czasie ...telewizja Puls powoli zaczyna zyskiwać w moich oczach, oby tak dalej.

morgoth82

mała pomyłka....serial oczywiście będzie puszczany w środy o 21, a nie w czwartki :)

ocenił(a) serial na 8
morgoth82

radzę jednak ściągnąć bo lektor zagłusza i tłumaczy... niedokładnie.

ocenił(a) serial na 10
Kephir

dokładnie.. lektor sux lepiej z napisami oglądać, nie mówie że z polskimi które wychodzą tydzień po wydaniu odcinka(...)z agnielskimi też można obejrzeć

ocenił(a) serial na 8
DarthNedo

Ja się zastanawiałem kto tak przetłumaczył ten tytuł...i zastanawiałem się które to telewizja...teraz już wiem, że to PULS; nie jest aż tak źle...aczkolwiek zawsze mogło być gorzej jak i lepiej [przykład : PB].
Dopiero wziąłem się za serial jestem dopiero po pilocie i muszę przyznać, że jest świetny!
Czy ktoś wie czy PULS kontynuuje emisję, co, jak i kiedy? Jeśli ktoś wie to błagam dajcie mi znać...chociaż zawsze wolę oryginał. :P

ocenił(a) serial na 8
Arno

P.s. : Puls po raz kolejny [mimo tego, że nie oglądałem] zyskał...nawet teraz zauważyłem, że Criminal Minds emituje [nie oglądam, ale coś tam słyszałem]...a do tej pory miałem dosyć niskie mniemanie o Pulsie.

dexter_3

Może sugerowali się tłumaczeniem Tożsamości Bourne'a.
Bourne Identity - Tożsamość Bourne'a
Burn Notice - Tożsamość szpiega...
Głupie skojarzenie, ale to nie ja tłumaczę tytuły.