Bo opis "Nastolatka próbuje poradzić sobie z problemami w szkole i w domu, jednocześnie odkrywając swoją seksualność i nowe supermoce"nie jest wystarczająco jasny- szczególnie ten fragment o odkrywaniu swojej seksualności?? Jeżeli straciłeś czas to przez swoją własną głupotę.
jezeli z tego fragmentu wynika dla ciebie, że to klimaty homo to znaczy ze uzyłaś swoich supermocy i jesteś les
Były takie oznaczenia ale ostatnio je ukryli, dziwnie... czyżby to oznaczenie było dyskryminacją? Dla mnie było wyznacznikiem tego że głęboko się zastanowię nad obejrzeniem bo czasami można to jakoś przeboleć :D Ja bym za to wymyślił oznaczenie LGBT1-5 czyli razem ze stopniem... no nie będę się brzydko wyrażał ale niech będzie "udziwnienia" :D Czyli jeśli w serialu jest wątek homo a nie ma żadnego całowania się to było by LGBT1 lub LGBT2 a jeśli są dziwne sceny i całowanie się to było by LGBT5 :D Jestem w miare tolerancyjnym człowiekiem ale mam swoje granice i chciałbym żeby były oznaczone :)
Stopień "perwersji" :D? Soft, Hard? Nie wiedziałem, że na FW też coś takiego było. Myślę, że to bardzo dobry pomysł, bo to jeden z tych klimatów w filmach, które mnie nie interesują. Nie lubię takich niespodzianek, gdy coś oglądam, bo psuje mi to zabawę.
Była kategoria "LGBT" na Netfliksie. Ja właśnie nie trawię jak się chłop z chłopem całują lub odgrywają scenkę erotyczną. To mnie obrzydza i chciałbym wiedzieć przed obejrzeniem czy może coś takiego wystąpić :D Ale jak po prostu są, rozmawiają itp. to mi to raczej nie przeszkadza chociaż ostatnio na Netfliksie jest tego za dużo. Tak jakby mieli jakiś kodeks że w każdym filmie musi być gej lub lesbijka bo jak nie będzie to film od razu jest homofobiczny czy co.
Mam identycznie. To jakiś pierwotny atawizm u normalnych ludzi, że motywy homoseksualne obrzydzają ich. Wydaje mi się jednak, że to nie sami homo umieszczają je wszędzie, tylko ci co "walczą o ich prawa".
Mam dla Was szokującą wiadomość: Ludzie LGBT ISTNIEJĄ i dlatego pojawiają się w filmach i serialach. Wykupując Netflixa wspieracie produkcję filmów z udziałem postaci LGBT - dzięki Wam za to. <3