PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=807020}

To wiem na pewno

I Know This Much Is True
2020
7,9 10 tys. ocen
7,9 10 1 10209
7,7 19 krytyków
To wiem na pewno
powrót do forum serialu To wiem na pewno

!SPOILER! Wiem, że nie jest to zbyt ważne, ale niby skąd Ralph Drinkwater wiedział, że jest kuzynem Dominica? Jeśli ojciec bliźniaków nie wiedział o ich istnieniu. Serio matka, która nikomu nie mówiła, powiedziałaby rodzinie Drinkwater?
Też dziwne, że tak długo nikt nie zauważył, że Thomas potrzebuje specjalistycznej opieki, no ale to osobna kwestia.

ocenił(a) serial na 8
sznurowadlo_7

Od własnych rodziców?

ocenił(a) serial na 7
Van_Etten

A skąd oni wiedzieli? Skoro ojciec Dominica i Thomasa (z rodziny Drinkwaterów) nie wiedział o ich istnieniu, na dodatek dosyć szybko zginął, to skąd jego rodzeństwo miało wiedzieć, że miał synów?

ocenił(a) serial na 8
sznurowadlo_7

Henry i matka bliźniaków znali się praktycznie od dziecka. Potem dorośli, być może pozostawała w stałym kontakcie także z jego rodzeństwem lub Henry im o niej opowiadał. Na domiar tego z wyznania dziadka w jego rękopisie wynika, że nie cieszyła się powodzeniem u innych mężczyzn.

ocenił(a) serial na 10
sznurowadlo_7

Rusz głową. Wystarczy, że Henry powiedział matce Ralpha przed wylotem do Korei, że przespał się/zdradził ją z matką Dominika i Thomasa. Ma znała się przecież od dzieciństwa z rodziną Indian, co pokazała scena, w której Prosperina pozwala tańczyć małej Ma z Indianinem czy tez Indianką. 

ocenił(a) serial na 9
vg2

Ojcem bliźniaków nie jest ojciec Ralpha, ale jego wujek - w tłumaczeniu nie pada, ale po angielsku w scenie na budowie w kasynie uzywa on słowa "cousins".

ocenił(a) serial na 10
wyrocznia

To nie zmienia faktu, że Henry mógł powiedzieć przed wylotem do Korei swojej rodzinie o Ma.

ocenił(a) serial na 9
sznurowadlo_7

bo wiedzieli, ze spotykał się z ich matka a potem ona urodziła.