PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10004354}

To zawsze Agatha

Agatha All Along
2024
6,5 8,7 tys. ocen
6,5 10 1 8665
6,1 11 krytyków
To zawsze Agatha
powrót do forum serialu To zawsze Agatha

Serial jeszcze premiery nie miał a już negatywne recenzje. Typowe.

Ksawery_Janowski

Może temu że aktorka ma taką trochę urodę transa? A może po prostu żeńskie produkcje to ostatnimi czasy po prostu syf. Jest też opcja że nikt fanów nie słucha tylko klepią filmy byle na złość.

tihomax

to jest powód żeby przed premierą wystawiać negatywne oceny?

KonradXK

Bredzisz, na fw nie da się wystawiać ocen przed premierą.

tihomax

Aktorka dosłownie ma dwójkę dzieci. Dlaczego tylu facetów hetero ma obsesje na punkcie osób trans XD? Kręci cię to, ale głupio ci się przyznać?

Anna_95

No już kręci, już trzeba zaczepiać. To tylko moje zdanie. A co do ocen bo ktoś pisał, to jeszcze nie wystawiałem. Po prostu ostatnie produkcje nie nastawiają pozytywnie. Ale dzięki temu można się mile zaskoczyć jak bedzie spoko.

ocenił(a) serial na 8
tihomax

To samo powiedzieli raz o Sigourney Weaver

ocenił(a) serial na 8
tihomax

Serio wygląd laski cię obchodzi. No bo przecież czarownica może być tylko biała kobieta. Ludzie wiem woke może wkurzać w niektórych produkcjach ale serio nawet tutaj nie dajecie spokój xd

rys_dawid

Gdzie on coś wspomniał w swoim komentarzu o kolorze skóry?
Bo czytam i nie widzę...

Ksawery_Janowski

Jak rozumiem uzasadnione są tylko pozytywne - jak twoja?

ocenił(a) serial na 8
hydepark

Chodzi o to że jak można oceniać serial 1/10 kiedy premiery jeszcze nie było? To zwykły hate.

Ksawery_Janowski

Gdyby dali 7/10 to byłoby ok?

ocenił(a) serial na 8
hydepark

Tu chodzi o to że przed premierą dali 1/10 kiedy nikt nie mógł jeszcze obejrzeć!

Ksawery_Janowski

Przecież to zwykle trolle nie tłumacz tym ignorantom bo oni i tak wiedzą lepiej

Ksawery_Janowski

Rozumiem, a czy ocenianie serialu po raptem 2 odcinkach z 9 jest już ok?

ocenił(a) serial na 8
hydepark

Wydaje się lekką przesadą przyznaje. Ale jak komuś się aż tak spodobało to ok

ocenił(a) serial na 8
hydepark

No zdecydowanie nie ale prawda jest tak że ludzie nawet szansy nie dadzą serialowi a powinno się na koniec dać ocenę a nie 1 odcinek ogląda nie podoba się 1/10xd

Ksawery_Janowski

Bredzisz, na fw nie da się wystawiać ocen przed premierą.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Zależy, czasem się zdarza że się da. Agatha była jednym z przypadków gdzie się dało bo premiera była zapisana na środę, ale na nasz czas wyszedł czwartek.

Ksawery_Janowski

Nie pomyślałeś o tym, że nie każdy musiał czekać na polską premierę?

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

I gdzie miał obejrzeć skoro w środę naszego czasu nikt nie mógł obejrzeć? Nawet w Ameryce

Ksawery_Janowski

A to ciekawe co piszesz, bo amerykańska premiera miała miejsce właśnie w środę 18. września o godz. 18:00/21:00 (w zależności od strefy czasowej) na Disney+.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

No, a ta ocena była od rana czyli nadal delikwent nie miał jak obejrzeć. Nie oszukujmy się ta osoba nie obejrzała wystawiła 1 i tyle w temacie.

Ksawery_Janowski

Nawet jeśli, to co? Miał do tego takie samo prawo, jak druga strona barykady do wystawiania 10 z d...
A na fw dodając cokolwiek do bazy ustawia się datę premiery, a nie jej godzinę.

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

Miał prawo prawda, ale nie znaczy że tak powinno się robić. Jak ludzie będę wystawiali negatywne oceny czemukolwiek bez oglądania to zaraz wyjdzie że całkiem dobry film lub serial ma najgorsze oceny w internecie i wielu go uzna za kiepski. Poza tym Technicznie każde z nas ma prawo założyć masę alternatywnych kont i zacząć wystawiać negatywne opinie filmom jak Władca Pierścieni, Mad Max, Avengers, etc. Kto wie może niektórzy tak robią.

Ksawery_Janowski

Jak można ocenić serial po dwóch (a jeśli jesteś recenzentem 4 odcinkach) ? Ty też wystawiłeś już z góry ocenę. Czy to jest poważne? Serial ma 9 odcinków przecież.

ocenił(a) serial na 8
JohnTheBrave

Wystawiłem tyle bo na tyle oceniam pierwsze odcinki (które obejrzałem, co nie każdy zrobił, a to tu chodzi) jeśli pod koniec będzie gorzej to zmienię.

Ksawery_Janowski

Zero logiki i konsekwencji, a także masa hipokryzji. Czyli typowy odbiorca współczesnych pół-produktów.

ocenił(a) serial na 8
piter86

Ah a ocenianie czegoś bez oglądania jest ok? Ja przynajmniej daję szansę czemuś zanim to ocenie. Zresztą wszyscy wystawiają ocenę po pierwszych odcinkach, Pingwin ma jeden odcinek a już jest wystawione 10/10 lub 8/10. Czy są pozytywne czy negatywne to ich sprawa ale ważne jest by to obejrzeli, bo jak się wystawia negatywną ocenę bez oglądania to jest zwykły hate.

Ksawery_Janowski

Masz pretensje że ktoś wystawia ocene przed premierą zaś sam oceniasz po premierze zaledwie 2 odcinków? Idąc Twoim tokiem myślenia powinieneś ocenić po zakonczeniu serialu wówczas byłbyś rzetelny a tak przejawiasz hipokryzję. A jak ktoś oceni po premierze na 1 wówczas będziesz zadowolony? Może nie wszyscy są zwolennikami dzisiejszego syfu o charakterze indoktrynującym? Może widzowie chcą się rozerwać a nie być pouczanym poprawnościa polityczną promowaniem mniejszości seksualnej bądź etnicznej tylko po to aby sprostać narzuconym odgórnie marksistowskim wizjom? Jestem przeciwko szerzeniu wszelkim ideologiom w przemyśle rozrywkom , dzieleniu społecznestwa na dobrych którzy zgadzają sie z idologią twórców i na złych którzy z takową ideologią się nie zgadzają. Poza tym czy musisz zjeść fekalia aby wiedzieć że nie będą Tobie smakować? Skąd wiesz jak smakują skoro nigdy nie próbowałeś?

ocenił(a) serial na 8
hubertus1985

Masa ludzi na tej stronie wystawia oceny po pierwszych odcinkach, ty zrobiłeś to samo. A tu chodzi o to że ktoś ocenił pomimo tego że nie oglądał co jest zwykłym hatem. A ten serial o niczym nie poucza.

Ksawery_Janowski

"A tu chodzi o to że ktoś ocenił pomimo tego że nie oglądał co jest zwykłym hatem."
Oho, zaczyna się. Jak ktoś z nami się nie zgadza, to hejter, mizogin i bigota, a w dodatku pewnie też prawaczek:D

ocenił(a) serial na 8
Nabongodonozor

No sorry, ale tego inaczej nie da się określić, oceniasz negatywnie film lub serial którego nie obejrzałeś I nie zamierzasz obejrzeć to po prostu hejtujesz. Jakby ocenił pozytywnie bez oglądania to też byłoby źle. Jak się nie podoba to spoko, ale obejrz to najpierw, bo nie można mieć porządnej opinii o czymś jak się tego nie zobaczy.

Ksawery_Janowski

Tu nie ma sensu dyskutować, pewnej grupie osób nie podoba się, że w obsadzie są praktycznie same kobiety (mi też się to nie do końca nie podoba) i nie mogą tego przeżyć, muszą wystawić ocenę przed oglądaniem. A jako że nie potrafią się przyznać do błędu próbują się uargumentować tym, że mają do tego prawo i ze ty tez wystawiles oceny po dwóch odcinkach. Oczywiście, prawo ludzie maja do oceniania wszystkich najlepszych produkcji negatywnie, nawet jesli tej produkcji nie ogladali, ale zwyczajnie - po co? Nie oceniam jakie ktoś ma morały, ale dla mnie to po prostu jest niefajne, a wystawianie ocen przed obejrzeniem to zwyczajny review bombing i porównywanie tego do wystawiania ocen po dwóch odcinkach, kiedy faktycznie te odcinki się obejrzało i ocena może zachęcić lub zniechęcić ludzi do oglądania (a przecież ocenę później można zmienić, gdyby serial się pogorszył) to już oszukiwanie samego siebie.

ocenił(a) serial na 8
OFUJ

O tym właśnie mówiłem ocenę można zawsze zmienić

ocenił(a) serial na 8
JohnTheBrave

Wszyscy na tych stronach wystawiają oceny po pierwszych paru odcinkach. Pingwin też już ma pomimo że jest tylko jeden.

Ksawery_Janowski

zawsze jakaś dziewczynka typu ksawery musi sie spłakać o coś na co nie ma wpływu, typowe

ocenił(a) serial na 8
shadow87

O nazywanie kogoś dziewczynką, jakie oryginalne i dojrzałe, skąd żeś się urwał? Z 2001?

Ksawery_Janowski

znow placzesz:(

ocenił(a) serial na 8
shadow87

Znowu bredzisz jak gość z złej epoki. Wracaj do swojego czasu.