PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10004354}

To zawsze Agatha

Agatha All Along
2024
6,5 8,7 tys. ocen
6,5 10 1 8665
6,1 11 krytyków
To zawsze Agatha
powrót do forum serialu To zawsze Agatha

Skuszony pozytywnymi opiniami wziąłem się za oglądanie tego serialu licząc na to że będzie on choć w połowie tak dobry, jak go malują. Niestety po obejrzeniu 4 odcinków jestem kompletnie znudzony i prawdę mówiąc nie wiem czy chce to kontynuować. Gra aktorska głównej bohaterki, jej mimika, zachowanie, sposób wypowiedzi jest na marnym wręcz poziomie. Dodatkowo niestety tradycja już u Disneya stało się wplatywanie ideologii wszędzie gdzie się tylko da. Jeszcze ten cały Frodo ujdzie, bo jedynie otrzymał telefon od swojego chłopaka, ale dodatkowo z głównej bohaterki robić lesbę to już troszkę za dużo.
Efekty także pozostawiają dużo do życzenia, jak chociażby ta wiedźma z 4 odcinka... Ni to straszne ni to fajne. Ot zwykły kostium kupiony w sklepie z przebraniami na halloween, efektu specjalnego zero.
Do WandaVision ten serial nie ma nawet podjazdu. Juz nawet agenci Tarczy stali na wyższym poziomie, a za nimi też nie przepadam. Mam nadzieję, że aktorka grająca Aghate nie będzie brana pod uwagę w filmowym uniwersum i pozostanie na ekranie jedynie w tym serialu.

ocenił(a) serial na 4
Zgrywus67

Jestem tego samego zdania. Ludzie sie Srali o She-Hulk, ale to jest dopiero abominacja. Jestem na 8 odcinku a od poczatku zmuszam sie zeby to obejrzec.