Świetny odcinek!
Czuć tą chemię między bohaterami, nawet w małych detalach. Ciekawe nawiązania do przeszłości bohaterek i w końcu padło magiczne słowo Mefisto. Koniec z domysłami czy istnieje w MCU.
Twórcy próbują nam ciągle mieszać w głowie z tożsamością Nastolatka ale zauważyłem ciekawą rzecz. Gdy rozmawiał na kanapie z jedną z Wiedźm - bodajże krwii - mówił, że dużo wydarzyło się w jego życiu gdy miał 13 lat, a jak wiemy obecnie ma 16. Co się więc działo trzy lata wcześniej? Akcja WandaVision. Czy to nie jest wprost nawiązanie, że to syn Wandy i idzie na drogę tylko po to, aby odzyskać matkę? Jestem bardzo ciekaw rozwoju sytuacji.
Muszę też pochwalić twórców za to jak serial jest świetne nakręcony. Te przejścia między halucynacjami, a prawdziwą lokacją - genialne efekty specjalne. Nie czuć tu taniochy.
Zaskoczyła mnie śmierć Sharon, choć przypuszczałem, że tak może skończyć się jej historia ze względu na to, że weszła na drogę nie będąc wiedźmą.
Mam nadzieję, że ludzie nie skreślą od tak tego serialu bo na prawdę ogląda się to z dużą przyjemnością i ma to swój oryginalny klimat. I czeka się na kolejny odcinek z niecierpliwością.
A mi się wydaje, że nawiązania do syna Wandy to zmyłka. Nastolatek może być synem Agathy. Nawet wyglądem bardziej pasuje do niej niż Wandy.
To billy wygląda jak on wyciek figurek i źle zagłuszone imię w zwiastunie w innym kraju
Jednak serial jak na razie sugeruje, że to może syn Agathy. Poza tym, tak z ciekawości, skąd wiesz jak wygląda Billy ?