PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=96266}

To

It
1990
6,8 22 tys. ocen
6,8 10 1 22136
5,6 14 krytyków
To
powrót do forum serialu To

z całym szacunkiem ale dwójka jest do dupy ...poza tym sama jedynka może się zamknąć sama w sobie i było by dużo ciekawiej ... druga część nie ma klimatu , klown tak nie przeraża i wogóle już nie to

ocenił(a) serial na 10
sepia

Nie ma dwóch części tego filmu!.Nie ma żadnej jedynki, ani dwójki.Jest poprostu IT.

BlessedBlack

no to chyba mówisz o innym filmie , w tvp a także na dvd film jest w 2 częściach

ocenił(a) serial na 10
sepia

W tvp,ten film podzielili na dwie części.Sam oglądałem kilkanaście lat temu.Zapewniam Cię,że nie ma IT-2.Natomiast na wersii DVD nie wiem jak wygląda ten film,gdyż nie posiadam oryginału.Mam natomiast ten film na Divx'ie i też mam na dwóch płytach.

ocenił(a) serial na 9
BlessedBlack

Ja mam ten film na dvd w wersji rezyserskiej, ktora jest dluzsza gdzies o 16 minut i jest na jednej plycie dvd dwuwarstwowej. Czyli jak by ja podzielic to jest na dwoch plytach dvd jednowarstwowych. Takze drugiej czesci nie ma. Chodza słuchy o remeaku! ;) pozdrowionka! michael_84@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
sepia

nie wiem skąd ty przygłupie się wziąłeś ale ja ten film oglądałem jako całość ... a z dupy to ty wyszedłeś, filmweb schodzi na psy że takie ograniczone downy kaleczą klasykę kina zresztą ja już od dawna się nie kieruję ocenami z filmwebu bo gust debilowatych dzieci albo niedorozwinietych przećpanych studencikow czy tam 40 letnich zadufanych w sobie zacofanch w myśleniu starych pryków napawa mnie obrzydzeniem nie polecam tej strony jak zastanawiasz sie czy dany film obejrzec poprostu oglądaj i nie patrz na oceny innych bo możesz minąć perełke jaką jest np ten film a takie przygłupy temu podobne będą ci doradzali pedalskie filmy w stylu pojebanego amerykanskiego narodu typu Sweeney.Todd.The.Demon.Barber.of.Fleet.Street to jest dopiero popier.. film ...

denny

Denny ale Ty jesteś denny ! Jak Ty wsioku musisz być sfrustrowany swoją biedą . Jak ci sie nie podoba to morda w kubeł i gnojówkę po polu rozrzucać jak tatul kazali. Następny niedorozwój sie odezwał

ocenił(a) serial na 6
sepia

Czepiacie się. Oczywiście nie ma IT 2, ale jednak to jest dwu częściowy mini-serial. Na dodatek druga część, czy też drugie 90 minut, jest delikatnie mówiąc kiepska. I co z tego , że to klasyka kina? Nie wszystko co kultowe i klasyczne musi mi się z góry podobać.