7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11987
Tokyo Ghoul
powrót do forum serialu Tokyo Ghoul

Otóż zwracam się tutaj i do Was z prośbą o polecenie dobrego anime. Warunki, może niezbyt dobre, ale dla mnie ważne to: świeża, ładna kreska i interesujące. Odrzucam o problemach nastolatków, hainabne reinben(?!), czy w stylu stricte komediowym. Do tej pory obejrzałem
-Kiseiju - dzisiaj skończyłe, strasznie mnie wciągneło
-Hellising (i manga i anime i OVA) przerabiałem
-Death Note - i manga i anime
-Code gears - niezbyt mnie porwało
-Samurai Champloo - kozak!
-Cowaboy Bepop - mimo, że kreska straszkolna to jednak anime pod względem fabuły i muzycznym - supcio!
-Tokyo Ghuls - ładne ale nic nie urwało
- .Hack - manga - przerobiona

Najchętniej zobaczyłbym coś co wygląda pod względem ładności kreski jak Tokyo Ghuls i pasożyty. Jestem otwarty na większość propozycji i obiecuję każdej się przyjrzeć i rozważyć :) Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

polprzysiad

Kiseiju kocham <3 Zobacz sobie:
-Elfen lied
-Btooom!
-Death parade
-Mirai Nikki
-Ergo proxy
-Ga-rei zero
Nie wiem czy to w twoim guście, ale jeszcze: Another, Black rock shooter(dosyć mocno pokręcona fabuła, więc trzeba się skupić, to tylko 8 odc, więc myślę, że warto). Ja teraz właśnie zaczęłam Tokyo Ghoul, ogólnie większość anime, które oglądam to horrory i psychologiczne. Mam nadzieje, że pomogłam :)

polprzysiad

No to może jeszcze Claymore

ocenił(a) serial na 8
polprzysiad

polecam Shingeki no Kyojin (Attack on Titan), ludzkość na wyginięciu, klimacik postapokaliptyczny, wybuchy i szlachtowanie tytanów :D