PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707689}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11870
Tokyo Ghoul
powrót do forum serialu Tokyo Ghoul

Miałem ciary słuchając openingu a więc daje szanse temu anime. Na shinden oglądacie?

ocenił(a) serial na 5
Belsnizkel

opening jak dla mnie genialny! słucham od tygodnia tej piosenki w kółko i nie mogę się doczekać na płytę tego ziomka ;) a oglądam na animeon.

ocenił(a) serial na 5
naaacx

Jak podoba Wam się twórczość TK'a to polecam Ling Tosite Sigure (zespół)
Oglądam na Anime4fun, stronkę polecam.

Belsnizkel

Kocham ten opening <3 A raczej głównie piosenkę z niego bo w samym openingu drażni mnie brak zgrania obrazu z linią melodyczną. Gdyby trochę to dopracowali było by idealnie <3 Ten zespół nagrywał również opening do Psycho-pass. Równie wysoki poziom ^^

Ja oglądam na Animeon. Najszybciej odcinki wychodzą :D

Nervesize

Brak zgrania? Przecież jest zgranie.

The_Fallen

To chyba nie oglądamy tej samej wersji. Na przykład dam to jak pojawiają się ich postacie przed logiem. Są za szybko przez co nie zgrywają się z dźwiękiem jak i przez to logo również wchodzi z szybko. A ten moment jak postacie są w mieście i idą przy różnych budynkach tez przelatuje nie równomiernie, jakby autor się gdzieś śpieszył. Nie potrzeba wysoko rozwiniętego poczucia rytmu żeby to wyhaczyć.

Nervesize

Jest w tym nieco prawdy, ale zgranie z muzyką jest niemal idealne, to tylko takie rzeczy, które mało kto zauważy.

The_Fallen

To nie wiem czy mam się cieszyć, że jestem w tym niewielkim gronie czy nie. Mnie to bardzo gryzie w oczy i nie jest to tylko lekkie niewpasowanie...

Nervesize

Owszem jest lekkie. Chyba jeszcze nie słyszałeś jak brzmi niedopasowany dźwięk do obrazu.

The_Fallen

Owszem. Słyszałam. Właśnie teraz :"D

Nervesize

Jak tak teraz patrze to ostro przesadzasz. Z uwagi na styl openingu wydaje ci się.

The_Fallen

A ja jak teraz patrzę to ty również ostro przesadzasz próbując bezcelowo udowodnić, że jest inaczej. Ja uważam, że nie jest zgrane i mnie to drażni. Ciebie to nie denerwuje i koniec. Po co dalej to drążyć?

Nervesize

Lubię dochodzić do prawdy.

The_Fallen

Ja również, ale 2*8 równa się 16, tak samo jak 4*4. Ciężko odnaleźć prawdę kiedy w grę wchodzi inne podejście. Ja nie lubię bezcelowych dyskusji.

Nervesize

inne podejscie nie znaczy brak prawdy

The_Fallen

Jeeez. Na pierwszy rzut oka widać, że mamy inny słuch. Dla mnie nie jest równo, dla ciebie jest. Kropka. Jak chcesz tu udowodnić jakąkolwiek prawdę? Tak jakbyś starała się udowodnić, że Bóg jest lub go nie ma. Wszechwiedząca nie jesteś i nikt nie będzie. Cenię sobie jasność umysłu i dążenie do prawdy, ale nie w taki ślepy sposób. Musisz przyjąć fakt, że coś nie będzie zawsze tym czym myślisz, że jest. Poza tym ludzie często szukają prawdy która i tak nie wiele zmieni w ich życiu - tak jak ty teraz. Więc skończ dla własnego dobra.

Nervesize

Jestem facetem.
I można udowodnić, że boga nie ma.
I mówisz skończ dla własnego dobra - grozisz mi?

The_Fallen

Ciekawe jak można to udowodnić! Od tysięcy lat nikt tego nie osiągnął więc czekam na twój debiut ;)

TAK! GROŻĘ CI XDDDD Zniszczyłeś mój plan wyszukania cię za pomocą IP i sprania na kwaśne jabłko. Oczywiście. Co wy wszyscy tak z tym grożeniem.
Po prostu skończ szukać wiecznie czegoś czego nie zawsze da się odnaleźć bo to szkodzi psychice - to tylko dobra rada ode mnie. I poważnie, skoro ty nie kończysz to ja zakończę, bo zrobił się dziwny i niepotrzebny off-top.
Pozdrawiam :)

Nervesize

Jak? Brak dowodu na jego istnienie to dowód, że nie istnieje (w sumie jeden z wielu dowodów na to ze nie istnieje). Jest coś dowodzące jego istnieniu?Nie. Tylko biblia i ludzie którzy w to wierza, wielki mi dowód. Wiadomo skąd się wiara wzięła, z braku pojmowania mechanizmów natury gdy po raz pierwszy sie pojawilismy na ziemi...po ewolucji z ówczesnych gatunków małpopodobnych( lub małp ówczesnych). Nie pochodzimy od dzisiejszych małp a owczesnych o czym iwlu nie mysli w ogole

ocenił(a) serial na 5
Belsnizkel

Na shinden są dwa odcinki do tyłu btw.

Belsnizkel

Shinden to największy crap w necie

smyro1

Shindena prawie nikt juz chyba nie oglada. Za słaby portal

The_Fallen

Animezone najlepsze <3

Agron334

oni tylko kradna
anime odcinki i anime on najlepsze. Lub animesub jesli ogladasz na odtwarzaczu offline, nie online

The_Fallen

E tam,menu mi się podoba i w ogóle,myślałem że to shinden kradnie ; O

Agron334

oni raczej sie opieprzaja ale chyba tez kradli

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

A co to za różnica kto kradnie? Najważniejsze jest przecież, żeby obejrzeć nowy odcinek :) Dla mnie, jako oglądającego, nie ma to znaczenia gdzie oglądam i jak widzę reklamy typu: "jeśli oglądasz na innym poratlu niż ... to wiedz, że odc został skradziony" to naprawdę guzik mnie to obchodzi ;)

Trolleczek

no ale wiesz nie powinno sie tak robic, ja tez bardzo sie tym nie przejmuje ale jest to złe

ocenił(a) serial na 8
The_Fallen

Spoko, myślałam że to ma jakiś głębszy sens xD

ocenił(a) serial na 3
Agron334

nie wiem jak można było tyle literówek zrobić z nyaa na Animezone :P
Z resztą, oglądajcie dalej sobie te wasze streamy :P http://compare.bakashots.me/compare.php?setId=396
Ja tam jednak stawiam na jakość, nie po to twórcy dopracowywują swoje produkcje do ostatniej kreski,żeby potem oglądać takie półprodukty, trochę szacunku.