PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=838827}

Top Boy

2019 -
7,9 6,0 tys. ocen
7,9 10 1 6018
Top Boy
powrót do forum serialu Top Boy

Pojedynek murzyńskich gangów w europejskim (?) mieście, Londynie, równie dobrze akcja mogłaby sie dziac w Paryżu,Marsylii, Brukseli,Berlinie....dziękuje za takie seriale i taka Europę.

Krzysztof_Zmuda_filmweb

Właśnie takiego komentarza szukałem...Dlaczego tak mało ludzi to zauważa, albo nie chce zauważyć, że Europa się kończy? Póki co ta zachodnia, ale jak nie zareagujemy na czas i pozwolimy na tę sk urwiałą i zgniłą politykę wielokulturowości, za kilka lat będziemy mieli to samo u nas. Dzisiaj oglądałem kolejną produkcję Netflixa, tym razem francuską "Krwawe wybrzeże". Przez cały czas miałem te same przemyślenia co Ty. Wojna gangów, policja, wszyscy kolorowi. Jedna policjantka i jeden policjant biali, reszta oliwkowi muzułmanie, murzyni i wszelakiej maści ciemni obcokrajowcy, Jedyne co ma wspólnego z Francją ta produkcja, to język jakim się porozumiewają. Nie mogę patrzeć jak stary kontynent jest niszczony i to przez rządy teoretycznie europejskie.

ocenił(a) serial na 9
Krzysztof_Zmuda_filmweb

To wracaj do ogladania Klanu i Plebanii rasisto

ZYJE_ALBO_NIE_ZYJE

Dlaczego za spostrzegawczość jestem wyzywany od rasisty? Chciałbys zeby w stolicy na np.Pradze rządził gang somalijczyków a na Targówku dajmy na to gang nigeryjczyków czy marokańców którzy handlowali by prochami? Ja tez nie. 12 lat pracuje na Pradze i nigdy nie czułem sie zagrożony.Jedyna różnica jaka zauważam ( z innymi dzielnicami)to na Pradze często ktoś mnie prosi ( uprzejmie) o papierosa. I niech tak zostanie.