Szkoda, że nigdy nie było go w Polsce. Grecia jak zwykle wykazała się pełnią swojego talentu
aktorskiego - patrząc na nieruchome oczy tej dziewczyny można by pomyśleć, że naprawdę jest
niewidoma ! I powiem jeszcze jedno - ten pierwowzór jest milion razy lepszy od późniejszego
remake'u - Esmeraldy z marną obsadą, szczególnie z marną Leticią Calderon, która do dzisiaj
nie rozumiem czemu jest w Polsce bardziej znana od Greci.
Zgadzam się w zupełności. Piękna telenowela. Skoro na Polonii puścili niedawno premiero Celeste 2 po polsku, od której premiery minęło tak wiele wiele czasu, to może dałoby się nakłonić ową stację na emisję lub Tele 5, która puszczała ,,Zbuntowaną'' z Grecią w roli głównej. Marzenie.... a ponoć są osoby, które tłumaczyły kilka tel niewyemitowanych u nas po polsku i wstawiały do nich napisy.
A co do oceny, to absurd! Wg mnie w ogóle, jeśli tela nie była wyemitowana u nas nie powinna być oceniana przez trole, które oceniają tylko po plakacie lub obsadzie. Ja nie ocenię, rzecz jasna, bo tak jak ty widziałam tylko fragmenty, nie mniej jednak musi coś w sobie mieć, skoro przyciągnęła mnie już samymi fragmentami. *.*