PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484288}

Totalna porażka

Total Drama
2007 - 2014
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11559
8,0 2 krytyków
Totalna porażka
powrót do forum serialu Totalna porażka

Owen powiedziałby: "This is awesome!"
Pomysł na kreskówkę - genialny. Wykonanie zresztą też. Wreszcie jakaś nowa bajka na CNie, którą się fajnie ogląda. Co prawda widziałem już wersję oryginalną i znam zakończenie, ale i tak chętnie zobaczę, jak wypada na jej tle polski dubbing. Wrażliwym zalecam ostrożność, bo niektóre odcinki mogą wydać się wręcz ohydne :D

ocenił(a) serial na 8
upi00r

Serial super!
Pomysł genialny i to nie jest tylko bajeczka dla dzieci!
Teraz leci w TV to oglądam:)

upi00r

Zgadzam się z założycielem tematu.

ocenił(a) serial na 10
n_a_t_a_l_i_a

Fakt! Serial jest bosski! Zgadzam się z założycielem, pomysł na fabułę genialny...Druga fajna bajka na CNie...Oprócz "Najnowszego wydania"

ocenił(a) serial na 8
upi00r

Dziesięć na dziesięć co prawda bym nie dała, ale przyznaję - serial ma w sobie "to coś". :) Pomysł z przeniesieniem reality show do świata kreskówki i nastolatków bardzo oryginalny (a mówią, że wszystko już było...), choć na początku bałam się, jak to się skończy - skoro odpada jedna postać na odcinek, to szybko można stracić faworytów, mało czasu na rozwinięcie postaci itp... Na szczęście, twórcy poradzili sobie koncertowo ^^

Główne, co mi się nie podoba u twórców, to to, że niepotrzebnie sięgają do "organicznego humoru". Owen w pierwszym odcinku tańczący bez bielizny był śmieszny, jak skoczył z urwiska i uświadczył że zgubił kąpielówki - też, ale nie rozumiem sięgania do akcji z wymiotowaniem (i to nie tylko tu - odcinek w 6teen "Dziewczyna Khaki" był... obrzydliwy). Nie widzę w tym nic śmiesznego i zniesmacza mnie to.

Ale WTP ma oryginalnych bohaterów o zróżnicowanyuch charakterach, ciekawe zadania, rozbrajający humor i wrażenie "to przecież o mnie/moim kumplu!". Bardzo dobry serial :)

Heh, i nie tylko nam się podoba - WTP bije takie rekordy popularności, że w Kanadzie jest (powstaje?) już druga seria - gdzie, co ciekawsze, wraca ta sama, stara ekipa, jednak tym razem urzędować będzie w starym studiu filmowym ^^ Będzie się działo ^^

Pozdrowienia i niech kisiel truskawkowy będzie z Wami ^^

Kazik_chan

Ja również muszę się zgodzić z założycielem tematu! Bajka ma pomysł i choć czasem jest wręcz obrzydliwa (również oglądnęłam już cały sezon po angielsku i szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem wyobraźni twórców) ,nie da się jej nie lubić.Każdy bohater jest wspaniały na swój własny sposób co czyni serial oryginalnym i niesamowitym ^^

A żary jak i hurmo są świetne ,sama nie mogę doczekać się już drugiej serii :D:P
Pozdrawiam ^^

Niezalogowana

Nie oglądałem tej kreskówki ale pomysł nie jest oryginalny... "Drawn Together" tez jest parodia reality tv... swoja droga bardzo polecam ;] (uwaga od 18 lat :P )