Macie jakieś forum gdzie można dopytać gdzie oglądać jakies odcinki. Chodzi mi głównie o te niedostępne w Polsce.?
Wnioskuję, że masz na myśli te nowe sezony z nowym castem z 2023 (są to jedyne niedostępne w polsce), jeden co już był i drugi obecnie trwający. Ja osobiście oglądałem na youtube, ale możesz je też znaleźć na kimcartoon.
Mam reboot do 8 odcinka sezonu 2, tylko szukam jakby gdzies mozna było dorwać co z napisami, albo żeby chociaż gdzieś w miare na bieżąco info było czy cos sie gdzies pojawia. A jeśli się orientujesz to można gdzieś oglądać odcinki z Reunion? Gdzies doczytałem że tylko 2 udało się wypuścić
Niezbyt oglądam tych fanowskich projektów więc nie za bardzo, wiem tyle że Reunion jako projekt fanowski serialowy nie powróci ze względu na prawa autorskie, zaznaczyli niedawno (przy wypuszczeniu teasera do "REUNION" The Final Tribute" filmu fanowskiego który ma być uzupełnieniem w miejsce tamtego), że nie jest to i nigdy nie będzie możliwe a ten nadchodzący film będzie ostatnim hołdem dla projektu Reunion. Co do informacji o pojawianiu się odcinków na bieżąco itp. z rebootem no to tutaj raczej nie ma nic takiego. Ja oglądam w pełni bez żadnych napisów, gdyż nie są też mi jakoś potrzebne, ale wiem że same odcinki wracają 13 stycznia - gdyż BBC wypuści pełny sezon, więc na pewno na youtube czy takich stronach jak kimcartoon pojawią się zapewne jeszcze w ten sam dzień później, pozostałe odcinki czyli 9-13.
Reunion to twór "Blu Studios" i póki co, więcej wokół niego jest zapowiedzi i zachwalania, niż faktycznego produktu.
Wypuszczono jeden odcinek, był mało zabawny, udźwiękowienie było na niskim poziomie i ma to tyle wspólnego z "totalną porażką" co reality show z kinem sci-fi.
No dialogi były takie że bolało słuchanie tego, takie zamulone. Musiało by znowu TDI jakieś nowe wyjść to może by projekt odżył.
Przecież wyszedł nowy sezon, nawet dwa. Jako, dosłownie, TDI. Jest poprawny, choć dalej cierpi na kilka przypadłości, które od sezonu 2, tą serie męczą.
W projekt "Blu Studios" nie wierze, pewnie wyjdzie, ale nie spodziewam się niczego dobrego.
Raczej poziomu, tych typowych fanfików, które po za łączeniem w pary każdego z każdym, z dodatkiem wyzwań nad którymi nawet się nie pomyślało, tylko kopiowało z pierwszych trzech sezonów.... nic więcej nie dawały.
Zresztą, tak zachwalają "Blu Studios" ale fakt, że mocno bazuje na motywach z sezonu 6 z robotyczną wyspą, nie wskazuje na nic dobrego.