PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484288}

Totalna porażka

Total Drama
2007 - 2014
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11501
8,0 2 krytyków
Totalna porażka
powrót do forum serialu Totalna porażka

Dostępnych jest już pierwszych 9 odcinków. I wiecie co?
JEST NAPRAWDĘ DOBRZE!
Co prawda pierwsze 3 mnie nie zachwyciły, ale począwszy od 6 oczu nie mogę oderwać. To renesans (choć nie zapowiadało się) Totalnej Porażki! Tylko trzeba przeboleć okres, póki nie odpadną najgorsze zespoły. Dalej jest tylko ciekawie, bo scenarzyści naprawdę mieli pomysł na nakreślenie oryginalnych, nowych wątków (gdzie pozornie szablonowe i sztampowe postaci zyskują na charakterze). Najbardziej mnie cieszy fakt, że mój ulubieniec Noah ma sporo kwestii i przydzielono mu dość niespodziewany wątek fabularny >:D
Póki co, 8+/10! Ulubiony sezon zaraz po pierwszym. Wow.

ocenił(a) serial na 8
Suxi

Fakt, też jestem mile zaskoczona sezonem i wciągnął mnie. Nie jest co prawda tak dobry jak sezon pierwszy, ale na pewno lepszy niż pozostałe pomiędzy tymi dwoma.

ocenił(a) serial na 9
Suxi

ja już nie mogę się doczekać aż wykopią łyżwiarzy hahah :D

ocenił(a) serial na 6
Cresta_4

Po polsku zdzierżyłam aż 2 minuty tego beznadziejnego dubbingu i źle przełożonych linii dialogowych ;-; Geoff [*]

ocenił(a) serial na 7
Suxi

Ja chyba nigdy nie przyzwyczają się do nowego głosu Geoffa :/

ocenił(a) serial na 7
Suxi

Naprawdę dobra robota. Bohaterowie w przeciwieństwie do poprzednich sezonów nie są, aż takimi kalkami pierwszych bohaterów(jeśli pominąć wygląd). Nie myślałam, że uda im się stworzyć jeszcze coś tak dobrego. Dość zaskakujące, nowa "twarz" Noah, nowe zadania - wciąga! Trochę dziwi mnie zmiana polskiego dubbingu... serio? tyle sezonów i nagle zmiana? bezsens.

ocenił(a) serial na 8
Suxi

Gdzie można to obejrzeć?

ocenił(a) serial na 7
Szaney

Na youtubie są wszystkie odcinki. Znaczy te, które zostały wyemitowane oczywiście :)