Kontynuacja wątku Wyspy Totalnej Porażki która swoją premierę miała 11 Stycznia 2009.
"Po spędzeniu kilku tygodni na jednej z kanadyjskich wysp piętnastu z dwudziestu dwóch uczestników powraca, by zmierzyć się w nowym reality show, w którym do wygrania jest milion dolarów. Miejscem, w którym odbędzie się nowe reality show, będzie opuszczony plan filmowy." (źródło: wikipedia)
Lista uczestników:
* Bridgette
* Beth
* Justin
* Geoff
* Duncan
* DJ
* Izzy
* Owen
* Trent
* Gwen
* Heather
* Lindsay
* Harold
* Raflik
* Courtney (od 11 odcinka)
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=WCIvb53USmE
Co sądzicie? Wyczekujmy polskiej premiery ;)
Dobra wiadomość:Amerykański Cartoon Network wykupił prawa do transmisji Total Drama Action.Premiera w tym miesiącu.Jeżeli polski CN będzie tak "szybki" jak w przypadku pierwszej serii to będziemy mogli cieszyć się drugą serią jeszcze przed wakacjami!
Na razie było 6 odcinków i wcześniej 50 minutowe "Total Drama Drama Drama Drama Island". Plan filmowy daje nowe możliwości, także jest ogólnie git, aczkolwiek brakuje mi trochę klimatu przygodowego, który na Wyspie był bardziej odczuwalny. Choć swoją drogą wygląda na to, że ten plan filmowy znajduje się właśnie na tej Wyspie lol. No i oczywiście brakuje też wychodka jako kabiny zwierzeń czy jak to się fachowo nazywa :) Szkoda również, że liczba uczestników jest mniejsza, ale za to wprowadzono pewną nowość hehe.
wyszło już 6 odc. obejrzałem wszystkie i stwierdzam że TDA jest dobry i jest się z czego pośmiać ale i tak bardziej lubię TDI
no i oczywiście kibicuje Duncanowi xD on jest zajeb*sty po prostu xDD
Pewnie chodzi o Leshawnę :) Aczkolwiek jak się ma jedno do drugiego, to nie wiem :D
Na pewno obejrzę jak tylko pojawi się w Pojawi. Najbardziej mnie ciekawi co dalej u Geoffa i Bridgette (moja ulubiona para)
Już się przestraszyłam, że nie będzie LeShawny O_O Ino na szczęście, wątpliwości moje rozwiane zostały przez trailer i miłych użytkowników wyżej. Cieszę się, że liczbę uczestników zmniejszono, pozbywając się tych najbardziej mdławych i mało znaczących - dzięki temu, emocje przy eliminacjach będą większe, a walka zacieklejsza (tym bardziej, że zdążyły się już utworzyć w pierwszej serii paringi). Chociaż, przyznaję, będzie mi trochę brakowało Sadie i Katie (chociaż Lindsay za nie nadrobi), Noah (po odcinku w hotelu za komentarze u mnie zaplusował :D) i Cody'ego (koleś był naprawdę sympatyczny :<).
Skoro amerykański CN wykupił prawa, to nie mamy się czego bać, na pewno u nas wyjdzie - a nawet, jeśli nie, to TDI było na tyle popularne, że z pewnością ktoś by się podjął tłumaczenia angielskich napisów na nasz szlachetny, rodzimy język.
Nie mogę się już doczekać, by zobaczyć w akcji małą, słodką LeShawne :D
Pozdrowienia i niech kisiel malinowy będzie z Wami ^^
P.S. Niedawno na youtube widziałam cykl króciutkich filmików emitowanych na amerykańskim CN pt. "Message from home", gdzie poszczególni uczestnicy show dostawali wiadomości od krewnych. Czy te wiadomości zostały wyemitowane w Polsce? Jeżeli nie, to czy ktoś się podjął ich tłumaczenia?
Tego jest więcej, bo dochodzi jeszcze "Audition Tape". Nie wiem, czy to było zapodawane na CN Polska, bo rzadko oglądam. Te filmiki powinny być dostępne na oficjalnej stronie Cartoona - amerykańskiej. Na stronie TeleToon tym bardziej, ale tam chyba nie da się oglądać, jeśli jesteś spoza Kanady. Możesz poziorać na polskiej stronie CN czy Wyspy, ale znając naszych, to pewnie tego nie zdubbingowali - choć może nie mam racji i się rzeczywiście postarali. Jeśli idzie o ewentualne tłumaczenie (zakładając, że jednak nie ma wersji PL), to raczej wątpię, żeby ktoś się w to bawił - przynajmniej dopóki nie wyjdzie jakieś DVD, gdzie te wszystkie filmiki zostaną zebrane do kupy w przyzwoitej jakości.
Odnośnie DVD: http://3.bp.blogspot.com/_en5Ks4pqqDw/SgBqvLewSII/AAAAAAAAAkw/txuOjtJEN90/s1600- h/TotalDramaIsland_Complete.jpg
Ma się ukazać 18. sierpnia w USA. Hmmm, mam nadzieję, że to będzie kanadyjska wersja bez cenzury...
4 dyski. Dodatki - mają być jakieś wywiady z obsadą, czyli chyba aktorami podkładającymi głos. Ale myślę, że te krótkie filmiki raczej też powinny się tam znaleźć.
Serdecznie dziękuję za długą odpowiedź (Dobry Boże! Jeszcze zsyłasz mi ludzi, którzy życzliwie rozwieją moje wątpliwości!). Zgodnie z radą, poszukam na amerykańskich stronach.
Pozdrowienia i niech kisiel szyszkowy będzie z Wami ^^
Wiem, że już wszystko jasne polski tytuł będzie brzmieć jako ,,Akcja Totalnej Porażki" i w Polsce ma się pojawić od 3 września 2009 roku.
od kiedy to courtney i geoff sie calowali? chyba bridgette i geoff. izzy sobie zmieni imie na o-skop a bedzie sie nazywalo "plan totalnej porażki"