PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=484288}

Totalna porażka

Total Drama
2007 - 2014
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 11485
8,0 2 krytyków
Totalna porażka
powrót do forum serialu Totalna porażka

Co sądzicie o tym nowym sezonie?
No cóż, jest znów na wyspie co trochę już się robi nudne, ale ogólnie po obejrzeniu 7 odcinków
sezon wygląda na ciekawy (I lepszy niż sezon 4), aczkolwiek są dwie rzeczy które mi się nie
podoba.
- "Flush of shame" - Po tej katapulcie z 4 sezonu sądziłem, że nie może się już pojawić nic
głupszego. Ta... Teraz zawodnicy są spłukiwani... Odpłynięcie łódką w 1 sezonie miało swój
klimat.
- Skrócone intro - może nie jest takie ważne, ale wolałem to normalne, długie.

Sezon ma jednak ciekawe wątki (jak np. Mike i jego nowe wcielenie), ale niektórzy zawodnicy
wkurzają. Poza tym mogliby dać ich więcej (albo przynajmniej te za starej obsady które rzadziej
występowały, a nie ciągle te same główne jak Duncun i "trójca święta" Gwen-Courtney-
Heather) Sezon miałby 26 odcinków, a tak to niedługo się kończy.

Ten post brzmi jakby to była krytyka, ale ogólnie uważam, że sezon jest bardzo dobry ;D

TheMike

Mnie denerwuje to, że nie mogą rozwinąć do końca żadnego wątku (a to przez 13 odcinków sezonu).
Po za tym klimat, który towarzyszy podczas eliminacji, to nie to samo kiedy tylko jedna drużyna brała w tym udział, a reszta mogła się tylko domyślać kto odpadł.
A zmienione charaktery? Co oni najlepszego zrobili z Duncanem? Niech mi ktoś powie co?
Zdecydowanie wolałabym, żeby ten sezon miał 26 odcinków, a nie było już 6, bo jak dla mnie seria skończyła się w 3 sezonie. Uwielbiam ich, ale wszystko się popsuło.
A co z szefem i Chrisem? Wszystko nie tak! Brakuje mi ich w tym sezonie.
Zazwyczaj było przynajmniej po 2 wyzwania na odcinek, a teraz co? Jedno i to jeszcze dość nudne, bo powtarzające się.
I TERAZ SPOJLER, NIE CHCESZ TO NIE CZYTA. OMIŃ I NIE RZUCAJ, ŻE PSUJĘ CI NIESPODZIANKĘ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
A 10 minutowy związek Courtney i Scotta? Trwał pół odcinka.
Zerwanie Gwen i Duncana? ''To koniec'' i tyle na ten temat.
I TERAZ PRAWDZIWY SPOJLER!
W następnym odcinku prawdopodobnie odpadnie Courtney lub Courtney i Scott.