Sa 2 sezony oba po 13 odcinkow , ale szczerze mi sie nie podobaja , a
dodam tylko ze jestem wiekim fanem Transformers :D
Beast Wars ogladalem i uwielbiam , to samo oryginalne roboty :D ale
Beast Machines mi sie nei podobalo ;/
Ale dlaczego wszyscy narzekają na tą kontynuację ? Ja właśnie kończę sobie odświeżać Beast Wars i zamierzam po to sięgnąć. Więc napiszcie czemu to jest takie kiepskie, bo ja jestem pełen nadziei :] Tylko bez spoilerów proszę :)
Wg mnie te transformersy są zajebiste lecz mają parę głupot np. żę kiedyś istniało życie organiczne na Cybertronie to można porównać(jak ktoś ma wyobraźnię),że to Ziemia zaokoło dajmy 100lat cała pokryta z metali tytanów stali i tego wszystkiego.Można zobaczyć w takim świetle jest roślinka i żeba rozdupczyć bo roboty umrą.Tak to wygląda.Taka moja opinia.A,co do Beast Wars to lepsza ekranizacja niż Beast Machine.Pozdro dlawszystkich fanów Transformers.:D
ja ten serial ogladałem już ho ho lat temu:) i wiele nie pamiętam... tylko tyle że oglądałem to nie traktując tego jako zwykłe transformery bo to jest pewnego rodzaju podróba... ale ogladało mi sie świetnie i żałuje że nie oglądalem ostatnich odcinków :(
Ciekawe, że podróba skoro dzieje się w tym samym uniwersum, i tworzona jest przez te same osoby O_o
To, że jest inna, to nie znaczy że podróba - ja tam wole Beast Wars, niż oryginalne transformersy.