PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169994}

Transformers: Niszczycielskie maszyny

Beast Machines: Transformers
1999 - 2001
6,9 300  ocen
6,9 10 1 300
Transformers: Niszczycielskie maszyny
powrót do forum serialu Transformers: Niszczycielskie maszyny

Sa 2 sezony oba po 13 odcinkow , ale szczerze mi sie nie podobaja , a
dodam tylko ze jestem wiekim fanem Transformers :D
Beast Wars ogladalem i uwielbiam , to samo oryginalne roboty :D ale
Beast Machines mi sie nei podobalo ;/

ka1e1

Ale dlaczego wszyscy narzekają na tą kontynuację ? Ja właśnie kończę sobie odświeżać Beast Wars i zamierzam po to sięgnąć. Więc napiszcie czemu to jest takie kiepskie, bo ja jestem pełen nadziei :] Tylko bez spoilerów proszę :)

ka1e1

Wg mnie te transformersy są zajebiste lecz mają parę głupot np. żę kiedyś istniało życie organiczne na Cybertronie to można porównać(jak ktoś ma wyobraźnię),że to Ziemia zaokoło dajmy 100lat cała pokryta z metali tytanów stali i tego wszystkiego.Można zobaczyć w takim świetle jest roślinka i żeba rozdupczyć bo roboty umrą.Tak to wygląda.Taka moja opinia.A,co do Beast Wars to lepsza ekranizacja niż Beast Machine.Pozdro dlawszystkich fanów Transformers.:D

ocenił(a) serial na 9
kuba8123

ja ten serial ogladałem już ho ho lat temu:) i wiele nie pamiętam... tylko tyle że oglądałem to nie traktując tego jako zwykłe transformery bo to jest pewnego rodzaju podróba... ale ogladało mi sie świetnie i żałuje że nie oglądalem ostatnich odcinków :(

ocenił(a) serial na 8
gizmo666

Ciekawe, że podróba skoro dzieje się w tym samym uniwersum, i tworzona jest przez te same osoby O_o
To, że jest inna, to nie znaczy że podróba - ja tam wole Beast Wars, niż oryginalne transformersy.

ka1e1

z kąd pobrałes ten serial?