jak sie wiec mozecie domyslic poprzednie 4 mi sie podobaly, ale raczej nie mam zamiaru ogladac dalej, bo raczej sie scenarzysci nie wysilili :/
nie chodzi o to ze jest zly - ale tez jakos mnie nie wciagnal za mocno...
...z drugiej strony jesli serial nie wciaga to chyba jednak mozna uznac ze jest zly :|
a jak jeszcze dodam ze ostatnia scena wcale nie sprawila ze mam ochote zobaczyc co bedzie dalej no to chyba nie musze pisac nic wiecej
LOL a 5 sezonów obejrzałeś bo mogły być ... ROTFL
Zakończenie 5 sezonu jest idealne moim zdaniem, no ale każdy ma prawo do swojej opinii :) Ja tam już nie mogę doczekać się na kolejny sezon :)
5 sezon jest dla mnie chyba najsłabszym ze wszystkich, ale zakończenie również mi się podobało. Z niecierpliwością czekam na więcej. Mam tylko nadzieję, że w 6 sezonie będzie więcej klimatu znanego z początków serialu.
Poważnie?? Będzie ostatni!! Ku*wa... czuje niedosyt. Ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie ciągnąć tego w nieskończoność - oby zakończyli "z klasą".
Pierwsze dwa- zajebiste, mistrzostwo. Zobaczyłem je właściwie jednym tchem.
Trzeci - także świetny.
Czwarty - dobry, ale naciągany, stracił swój klimat.
Piąty - Totalne dno. Zepsuł mi opinię o całym serialu. Wcześniej miał u mnie 10/10 (teraz 8/10) bo klimat w pierwszych 3 sezonach był boski. Ale twórcy poszli w fatalnym kierunku i nie wiem czy przekonam się do oglądania 6 sezonu.
Trawka przestała być trawką w momencie, gdy przestało istnieć agrestic i Nancy przestała dilować. Odszedł Konrad, wstawili meksyk.. Nancy miała miliard innych problemów, a trawą zaczęła się interesować Celia. Dlatego zbyt mało Trawki w trawce.. i klimat już bardziej kryminalny niż komediowy. Zbyt wiele powagi. Dag i Andy wymiatają.. ale ich razem też coraz mniej.
Mimo wszystko.. mam świra na punkcie tego serialu, czekam i nie wiem jak wytrzymam do sierpnia.