PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Co z Fer?

ocenił(a) serial na 8

Co się stanie z Fer? Pytam bo w jednym z filmików z planu siedzi na wózku inwalidzkim.
Wiecie coś o tym? Jestem na etapie odcinków lecących obecnie w tv4 także nie wiem.Tylko
to chciałabym wiedzieć.Nie zdradzajcie mi reszty bo kiedy wie się wszystko to nie chce się
oglądać.

ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

ja słyszałam, że będzie mieć wypadek chyba samochodowy mam nadzieje, że nic jej sie nie stanie poważnego ;)

ocenił(a) serial na 8
Roberta_Pardo2000

dziękuję za odpowiedź Roberto:)

ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

Będzie brała udział w wypadku samochodowym spowodowanym przez Federico, on zginie, ona straci władzę w nogach, będzie chodzić na rehabilitację i znowu zacznie chodzić.

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

a kiedy to będzie ten wypadek ?

ocenił(a) serial na 8
Roberta_Pardo2000

Najpierw taka mała prywata do Roberty dziekuje za przyjęcie do grona znajomych.A jesli idzie o emisje odc. z wypadkiem to nie wiem kiedy to bedzie ale sadzac po rozwoju wypadkow pewnie niedlugo z reszta moge sprawdzic na jakims forum jesli chcesz

ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

tak byłabym ci wdzięczna

ocenił(a) serial na 8
Roberta_Pardo2000

wypadek Fer: 81 (76) czyli u nas 76 odc.

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

ah Biedna Fer :) a ta Bernarda jest podła kazłą podpalić swoją wnuczkę nie nawidze jej

ocenił(a) serial na 8
Roberta_Pardo2000

No biedna biedna....ale o podpaleniu Mari przez Bernardę nic nie wiedziałam ja też jej nienawidzę.UDUSIĆ JĄ TO MAŁO

ocenił(a) serial na 10
anika_15_shani

w opisie najnowszego świata seriali przeczytałam, że Bernarda bedzie kazała podpalić Padill dom Maria on to zrobi Marię uratuje Max a Naty Juanjo :)