Co się takiego wydarzy między nią a Maxem, że się rozejdą ?
Dlaczego Alonso ją zostawi przed ołtarzem ?
Max dowie się, że Alonso jest poważnie chory i jego dni są policzone. Choruje na śmiertelną chorobę. I powie o tym MD, a później wpadnie na pomysł, żeby jego [Alonsa] ostatnie dni upłynęły w szczęściu i aby MD była z nim, gdyż dla Alonsa to jest spełnieniem marzeń. Alonsowi nic nie powiedzą o jego chorobie, więc nie będzie nawet wiedział dlaczego MD chce być z nim. Dopiero później, kilka dni przed ślubem, Ximena, jako "dobra" przyjaciółka przekaże Alonsowi wyniki jego badań, z których on dowie się, że jest śmiertelnie chory i niedługo umrze. Będzie zrozpaczony. Pójdzie na ślub z MD, ale przed ołtarzem, nie wypowie tak i powie dlaczego nie zgodził się na ten ślub.
Dzięki za odp. :) Mam jeszcze jedno pytanie:) O co chodzi z tymi odcinkami ? U nas ten ślub ma być w 154 odcinku a w oryginale 159 ? Na czym polega ta różnica ?
Za pewne jest to gdzieś wytłumaczone ale nie mam cierpliwości do szukania.
Z góry dziękuję za odp. :)
W Meksyku TDA ( telki, nie tylko TDA) czasem dzielą przez pewien czas, chyba przeważnie dwa tygodnie (czyli 10 odcinków) czas z inną telką. Nie wiem, czy jest tak zawsze, ale jest. I TDA dzieliło czas z telką, w związku z tym, pierwsze 10 odcinków trwało po około 30 minut . U nas te dziesięć odcinków zmieścili odcinkach po około 40 minut i stąd ta różnica.
ot mądry ten Max inaczej... a jakby cud nastąpił i Alonso by cudownie ozdrowiał i został mężem Marii do później starości?
i tak źle zrobili oboje, że go tak nabrali, a jakby wyzdrowiał ? to co ? przez kłamstwo do ołtarza .. ?
A ja mam takie pytanko, bo mówicie że Alonso będzie śmiertelnie chory, a co mu będzie ? Swoją drogą Maria z Maxem naprawdę na genialny pomysł wpadli. ;]