PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2845
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Jak to jest...?

ocenił(a) serial na 9

Serial oglądam dość nieregularnie od października i nie wszystko rozumiem... Konkretnie chodzi mi o to, że chyba Oswaldo wie, że ojcem dziecka Victorii jest Juan Pablo, a nie wie on przypadkiem, że dzieckiem Juana Pabla jest Maria? to czemu nie powie Victorii? ale , czy ja nie mieszam? czy może to tylko Max wie, kto jest ojcem Marii,a Oswaldo wie kto jest ojcem dziecka Victorii, ale nie wie, kim jest te dziecko? czy wszyscy wszystko wiedzą , ale nikt nie mówi Victorii? poplątane to trochę...:)

afisiafisia

Osvaldo wie, że Juan Pablo jest ojcem córeczki Victorii, czyli małej Marii. Jednak nie wie, że tą dziewczynką jest MD.
Max wie, że ojcem Marii Desamparady jest Juan Pablo, ale nie wie, że Victoria jest jej matką.
Maria wie, że jej ojcem jest Juan Pablo, ale nie wie kim jest jej matka.
Obecnie to Bernarda, Juan Pablo, i Padilla wiedzą, że Maria Desamparada jest córką Victorii.

Może teraz trochę rozjaśniłam tę sytuację? ;)

jagodajulia

ale czy Max przypadkiem nie wie, że Victoria ma córkę z ojcem Juan Pablo?

ewaburza

Nie. Max wie tylko to, że JP jest ojcem Marii.

ewaburza

Max nie wie, że Victoria jest matką MD. Przecież pytał się JP w samochodzie pewnego razu, kim jest mama MD i JP mu nie odpowiedział.

jagodajulia

Jeśli się ogląda wszystkie odcinki to nie powinno być nic niezrozumiałego. Ja nie mam tego problemu.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

no ja niestety nie mogę z braku czasu... dziękuję za wyjaśnienie:)

afisiafisia

Chyba, że tak...ale moim komentarzem się nie przejmuj, piszę takie głupoty,a nie czytam od początku postów ;)