Wpadłam na ten serial przypadkiem i przykuł moją uwagę. Duzo się dzieje, jest masa różnych wątków. Nie rozumiem wprawdzie kilku wątków m.in. dlaczego Juan Pablo nie mógł sam wyznać Victorii że Maria jest jej córką, podczas gdy samej Marii to wyznał. Ale nie oglądałam od poczatku więc może ta sprawa została wyjaśniona wczesniej.
Mam także prośbę do użytkowników: czy znacie może jakąś stronę ze wszystkimi odcinkami tego serialu? Oglądam "Triumf Miłości" w sumie od środka i mimo że jestem dobrze zorientowana w akcjii, chciałabym zobaczyć wczesniejsze odcinki. Będę bardzo wdzięczna za podanie linków do odcinków.
Na dailymotion dwie osoby dodaja odcinki tej telenoweli.
Juan Pablo nie może Victorii powiedzieć, bo obowiązuje go tajemnica spowiedzi. Maria zaś dowiedziała się, gdyż na to dał pozwolenie biskup.
Co oczywiście jest absurdalne, bo skoro otrzymał pozwolenie, aby powiedzieć MD, to tak samo mógłby otrzymać pozwolenie, aby powiedzieć Victorii. Poza tym bardziej absurdalne jest to, że ksiądz nie może uzyskać pozwolenia, aby zdradzić tajemnicę spowiedzi od biskupa, kardynała, czy nawet papieża. Tylko penitent może mu dać takie pozwolenie.